Aidan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Aidan on löydetty Tallinnan ulkopuolelta eikä sitä kukaan ole kaivannut. Aidan on rauhallisen ajattelevainen nuoreksi koiraksi. Siinä ei ole yhtään arkuutta ja sen lempeästä katseestä saa heti ystävällisen vaikutelman. Aidanin kanssa on kiva kävellä, kun se hölköttelee hihna löysällä ja aika paljon nenä maata viistäen haistelun merkeissä. Aidan on miellyttävän huomioiva, mutta se ei ainakaan tarhalla liehakoi vieraita ihmisiä. Ehkä se haluaisi olla enemmän avoimempi, mutta ei vielä ole valmis siihen – huomasin sen silloin tällöin vilkaisevan minua sivusilmällä vähän kuin tutkiakseen tai ehkä ottaakseen kontaktia.

Aidan suhtautui muihin koiriin kohteliaan ystävällisesti. Yhdelle urokselle sen täytyi rähähtää, koska toinen aloitti murisemalla. Nartun ärhentelyihin se vastasi peräytymällä kuin kunnon herrasmiehen kuuluukin tehdä. Pieni villakoiranarttu totesi Aidanin kelpo urokseksi, mutta katsoi silti tarpeelliseksi näyttää kaapin paikan Aidanille, koska Aidan haisteli narttua muutaman sekunnin liikaa. Aidanin vastaus pomottavalle villakoiralle oli taakse hypähtäminen ja laskeutuminen pylly pystyssä leikkiasentoon.

Ehkä sen rauhallisen ulkokuoren alla odottaa ulospääsyä leikkisä nuori koira. Merkkejä tällaisesta se näytti, kun rapsuttaessani innostamismielessä vähän sieltä täältä Aidan alkoi vastaamaan ottamalla kättäni hampaittensa väliin leikkimielellä.

Kissahuoneen ovella Aidan katseli kissoja epävarman uteliaana haluamatta mennä liian lähelle. Luultavasti poikaa voisi ajatella kissaperheeseenkin.

Aidan on säkäkorkeudeltaan alle 65cm.

Aidan sai kodin elokuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020