Aidi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Video Aidista ja Ednasta:

ednaaidi

Aidi, Edna ja Kishu ovat arka sisaruskolmikko. Ne löydettiin joulukuun alussa Tallinnan lähikunnasta yhdessä suuren, nuoren uroskoiran kanssa. Tytöillä on ikää suunnilleen 9 kuukautta eikä niiden taustoista ole mitään tietoa. Tytöt ovat ujoudestaan huolimatta hyvin ystävällisiä.

Aidi on kolmikon rohkein. Se tulee ensimmäisenä häkin verkolle tervehtimään tulijaa, jolloin Ednakin hiiviskelee sen takana kurkistelemaan. Kunhan Aidin saa houkuteltua tai mieluumminkin kannettua ulos turvallisesta kotihäkistä, se suostuu kävelemään omin jaloin. Kyllähän se vilkuilee melkein koko ajan ympärilleen ja on varuillaan, mutta uteliaisuus voittaa pian ja se innostuu välillä jopa juoksemaan.

Houkuttelu, lempeys, kannustus ja erityisesti kärsivällisyys ovat asioita joilla Aidin saa tekemään melkein mitä vain. Siihen on vai varattava paljon aikaa. Apuna on neidon suuri halu oppia uskaltamaan. Se on kova tyttö suukottelemaan ja heiluttamaan häntäänsä. Jännittävissäkin tilanteissa Aidin häntä huiskuu ja se koittaa olla kovasti mieliksi ihmiselle.

Jos porukan arin tyttö Kishu uskaltautuu tulemaan kopistaan ulos ja haukkuu peloissaan ihmiselle, komentavat Aidi ja Edna sitä olemaan hiljaa ottamalla sisarensa kuonon hampaidensa väliin hellästi. Aidilla on erikoinen tapa tunnustella ihmistä tassullaan, jota se ojentaa kohti ja varovasti hipaisee uudelleen ja uudelleen ojennettua kättäsi ja sinua kohti.

Aidi on säkäkorkeudeltaan noin 60 senttiä eikä luultavasti kasva enää paljoakaan. Lempeä, reippaan kannustava koira, tytön tulevassa kodissa auttaisi varmasti sitä vapautumaan nopeammin ja oppimaan koiranelämän taitoja.

18.1.2008 Aidi on sterioitu.

Aidi sai kodin helmikuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020