Aino

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Aino ja Eino huostaan otettiin omistajiltaan toukokuun lopussa Tallinnan tarhalle. Koirat ovat eläneet mitä ilmeisimmin paitsi aliravittuina, myöskin melko pienellä alueella varmastikin pitkälle kytkettyinä. Alkuun Aino ja Eino olivat hyvin arkoja kaikkea uutta kohtaan, ne eivät selvästikään ole elämässään nähneet tai kokeneet paljoakaan. Ihmisten hellyys ja vaikkapa palloleikit olivat täyttä hepreaa Ainolle ja Einolle, hämmentyneinä ne katselivat lentävän pallon perään.

Muutaman viikon jälkeen koirat ovat muuttuneet paljon. Ainosta on hyvää vauhtia kuoriutunut reipas, iloinen, energinen ja vauhdikas tyttö, jonka lempipuuhaa ovat sirpakan olemuksensa parkkeeraaminen ihmisen kylkeen kiehnäämään ja ihan minkäkokoisen tai näköisen pallon perässä juokseminen ja sen kiikuttaminen ylpeänä ympäri leikkiaitausta.

Aino on toistaiseksi ollut tarhalla hyvin hiljainen tyttö, joten sitä voisi ajatella kerrostaloonkin asumaan. Toisiin koiriin, Einoa lukuunottamatta, Aino suhtautuu vielä varovaisesti, vaikka muuten siitä onkin kasvamassa topakka pikku säheltäjä. Aino etsii kotia ainoana koirana tai mahdollisesti uroksen kaverina, mielellään toki myös yhteinen koti Einon kanssa kävisi päinsä. Tulevan kodin täytyy alkuun varautua siihen että moni asia ihmeellisessä maailmassa on vielä Ainolle uutta ja outoa, ja se tuleein tarvitsemaan paljon kannustusta ja rohkaisua. Ainosta tuleee kuitenkin varmasti nopeastikin kehittymään reipas ja innokas hymytyttö.

Aino on noin neljä vuotias ja korkeutta sillä on noin 45-50 cm, rakenteeltaan se on erittäin hoikka ja pieni.

Aino sai kodin heinäkuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020