Ainu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Ainu on n. 8kk ikäinen steriloitu narttu Tallinnan tarhalla. Se asustelee häkissä toisen, itseään nuoremman nartun seurassa.

Mennessäni häkkiin sain vähintään miljoona suukkoa tervetulotoivotukseksi. Koira on taivaallisen kauniin värinen. Otin Ainun ja lähdimme ulos seikkailemaan. Nuoruuden innossaan se hieman veti hihnassa, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että olisin joutunut juoksentelemaan kieli pitkällä hänen perässään. Myöhemmin, kun pahimmat höyryt oli päästelty Ainu rauhoittui selvästi.

Tyttöä kiinnosti kovasti kentällä juokentelevat muut koirat eikä se meinannut saada silmiään irti heistä. Menimmekin kentän laidalle katselemaan kavereita. Toiset koirat juoksentelivat ja Ainu heilutteli tohkeissaan häntää ja katseli, mutta ei haukkunut ollenkaan. Jatkoimme matkaamme ja nuorelle koiralle tyypilliseen tapaan Ainua kiinnosti lähes kaikki ja osa matkasta menikin haaveillessa ja ihmetellessä.

Ainun käytös oli hieman levotonta ja varmaan suurelta osin patoutunutta energiaa ja stressiä. Tosin en jaksa uskoa vanhemmallakaan iällä Ainun olevan kovinkaan sohvaperunakoiramainen. Ainu kaipaa virikkeitä ja tekemistä, joten aktiivinen koti olisi ihanteellinen paikka tälle neiti hurmaavalle. Perustottelevaisuuskurssi tekisi hyvää, sekä koiraneidolle, että uudelle omistajalle.

Ainun säkäkorkeus oli tällä hetkellä n. 50 cm ja neiti on vielä kasvavassa iässä. Massaakin Ainulle vielä tulee, joten emme nyt puhu ihan pienestä sylikoirasta. Ihanteellinen koti kasvavalle ja vilkkaalle Ainulle löytyisi taatusti maalta tai rivitalosta, jossa hän voisi toteutella itseään ulkosalla omalla pihalla leikkien ja kirmaillen.

Toisten narttujen kanssa Ainu tulee toimeen enkä uskoisi uroksenkaan olevan esteenä, jos sellainen Ainun tulevasta ikiomasta kodista löytyisi.

Ainu sai kodin kesäkuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020