Aki

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Paliveren koiratarhaa pitää yksityisesti Vello niminen mies. Olot ovat alkeelliset ja karut. Suojaa säätä vastaan ei paljoakaan ole, ruokakin voisi olla korkeatasoisempaa. Rakkautta kuitenkin riittää, sen huomaa kun katsoo koiria ja niiden hoitajaa. Koirien sosiaaliset kontaktit ihmisiin rajoittuvat lähinnä niiden hoitajaan joka luonnollisesti näkyy niiden varovaisen uteliaassa suhtautumisessa uusiin ihmisiin. Sosiaaliset kontaktit toisten koirien kanssa ovat hyvin hioutuneet ja porukassa eläminen on tuttua hommaa Paliveren koirille. Koirat eivät ole tottuneet kulkemaan hihnassa mutta oppivat kaulapantoihin hetkessä.

Aki poika on arviolta 6 kuukautta vanha, kuten sen sisarukset Mistas, Sudar ja Ninukin. Akin korkeus on nyt siinä 50cm paikkeilla. Aki oli aluksi ujo mutta niin utelias että ihan venyi pitkäksi kun yritti matkan päästä kurkkia ihmisten touhuja. Ei Akin muu auttanut kun tulla lähemmäksi, ei sitä muuten saanut selvää mitä tapahtui. Todettuaan että olimme ihan ok niin Aki pyörikin sen jälkeen kokoajan lähellä. Sylissä kuvattaessa Akilla oli hassu tapa venyttää kaulansa pitkäksi, painaa korvat pitkin päätä ja pistää silmät melkein kiinni. Silmän raoista Aki sitten kurkki että joko kuvaus on ohi. Aki oli mielellään selällään sylissä. Vähän sellainen hassupoika.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020