Akseli

Akseli on komea poika, joka on jo toista kertaa tarhalla hyvin lyhyen ajan sisällä. Akseli muistuttaa lapinkoiraa ja on täsmälleen samankokoinenkin. Akseli on arviolta n. 5-vuotias komistus, joka hieman arastelee vieraita ihmisiä, mutta lenkille päästessään ja muutenkin tutustuessaan hieman lisää, reipastuu silminnähden eikä ole enää niin epävarman oloinen. Se ei myöskään räyhää viereisen häkin urokselle. Akselin on ehdottoman tärkeä saada koti jossa sitä rakastetaan ja ymmärretään eikä se enää tulisi koskaan hylätyksi.

Kuulumisia kodista 3.7.2007

20. päivä maaliskuuta 2004 Akseli poika sai uuden kodin Mikkelin seudulta Anttolasta. Emäntäni oli itse hakemassa tarhalta ja me matkustimme taksilla, laivalla ja loppukotimatka omalla autolla. Kotona vastassa oli Kerttu kissa sekä Teddy ja Ariel koirat. Nämä koirakaverit ovat jo koiraenkeleitä, mutta uusi kaveri on Piksu kokkeri ja edelleen Kerttu kissa. Minulle kuuluu oikein hyvää, kodin ympärillä on aitaus ja voin olla vapaana mielin määrin. Mökkielämää vietetään paljon kesäaikaan ja vieressä saan nukkua, jos en omaan sänkyyn halua mennä. Taisivat tehdä mulle temput, kun tytöt jäivät mielestä. Kävin kuulemma liian kuumana.

Autokyytiä rakastan ja sohvalla löhöilyä. Olen vähän pulskassa kunnossa, kun tuo ruoka maistuu hyvin ja en oikein viitsisi hirveästi lenkkeillä ainakaan juosta niin kuin ennen. Alkuaikoina halaukset ja pusuttelut olivat outoja, mutta niihin olen jo tottunut ja tuntuu oikeastaan tosi hyvältä ja niitä sataa mielin määrin. Olen ollut terve poika, mutta anaalirauhaset vähän vaivaa ja naudanliha-allergia, mutta ne on hoidossa eli kaikki hyvin. Tunnen, että minua rakastetaan.

Terveisin Pirjo Barck

Kuvia kodista 4.10.2007

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020