Alan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli
” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tänään 23.6.2014, jouduimme viemään hänet lopetettavaksi.
Ruoka ei enää herran kypeille tarttunut vaan hän riutui luurangoksi. Hänellä oli myös useita kasvainpatteja pitkin kehoa.Lähes tulkoon kaikki hampaatkin on jouduttu poistamaan (jo pian meille tulon jälkeen) .
Viimeisenä oireena tuli ainainen vapina ja Alan oli jo lopulta niin hentoisen oloinen ettei sitä uskaltanut oikein silittääkään kun tuntui hajoavan käden alla (kuin ohut lasinen koriste-esine )… En halunnut sen antaa kärsiä enempää…

Hyvät ansaitut eläkepäivät hän kuitenkin vieressämme kölli :) Uskollisena päiväuni seurana kainalopaikassa: vielä pitkään tulenkin odottamaan pötkylää lämmittämään nyt tyhjää paikkaansa peitteen alla… :´( Kiitos teille, että saimme tutustua tähän suureen persoonaan pienessä kropassa.

[divider scroll_text=””]

2.9.2010 Alan etsii uutta kotia eroahdistuksen vuoksi.

Alan on rauhallinen, iloinen, reipas ja täysin terve herrasmies, joka on mitä parhainta seuraa ja uskollinen ystävä, mutta yksinolo kerrostaloasunnossa ei ole Alanille ollenkaan mieluisaa. Yksin ollessaan se haukkuu, mutta ei juurikaan tuhoa mitään. Eroahdistuksen vuoksi Alan on käytetty eläinlääkärin tutkimuksissa, mitään fyysistä vikaa Alanissa ei ole.

Alan nauttii ihmisten seurasta ja se tykkää olla kaikessa tekemisessä mukana, niin sohvalla, autossa, veneessä kuin saaressakin. Lenkkeily ja ulkopuuhailu ovat Alanista mieluisaa puuhaa ja Alan osaa kiltisti odottaa mm kaupan edessä lyhyiden ostosten ajan.
Alan osaa tulla kutsusta luokse ja muutenkin sillä on käytöstavat hallussa.
Alan on ennakkoluuloton ja avoin koira, jolle mm julkisilla kulkuneuvoilla matkustaminen on tuttua puuhaa. Alan tulee moitteetta toimeen lasten, aikuisten ja narttukoirien kanssa.

Alanille etsitään eläkekotia vaikkapa vanhemman pariskunnan luota tai perheestä, jossa se ei tarvitsisi olla pitkiä aikoja yksin.

Alan sai kodin syyskuussa 2010.

[divider scroll_text=””]

16.2.2010 Alan on 10-vuotias uros, josta huolehtii nyt yksityinen venäläinen nainen, Alanin vanha omistaja on sairastunut niin ettei hän enää pystynyt Alanista huolehtimaan. Alan on elänyt kerrostalossa ainoana eläimenä, mutta tulee nyt hoitopaikassaan toimeen lukuisten muiden koirien ja kissojen kanssa moitteettomasti. Kissoista Alan saattaa olla hieman liiankin kiinnostunut, vaikkakin uskoo kun sitä komentaa jättämään kissat rauhaan. Kissaton koti saattaisi kuitenkin olla Alanille paras vaihtoehto.

Alan on todella nuorekas ikäisekseen, se juoksee, telmii, hyppii ja iloitsee kuin nuorempikin koira. Muutenkin Alan vaikuttaa huomattavasti nuoremmalta, mutta toki uuden kodin on otettava herran ikä huomioon.

Alan viettää paljon vapaana aikaansa, myös lenkeillä, ja seuraileekin hoitajaansa uskollisesti, eikä lähde omille retkilleen vaikka mahdollisuus siihen olisikin. Muutenkin Alan on sosiaalinen ja hyvin ihmisrakas, jopa täysin vieraidenkin ihmisten syliin Alan on valmis tulemaan ja jakamaan suukkojaan. Hihnakävely on Alanille tuttu juttu, ja niin on muuten sängyssä kainalossa nukkuminenkin ;)

Alanista saa joku onnekas vielä ihanan ystävän toivottavasti useammaksikin vuodeksi.

Alan sai kodin helmikuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020