Alano

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Pieni Alano poika on saatu turvaan Giurgiun kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Alano on luottavainen ja reipas poika joka tutkii maailmaa nyt Magda’s Angels Placessa muiden pentujen joukossa suurella uteliaisuudella.

Alano on pienikokoinen emmekä usko sen isokokoiseksi kasvavankaan. Alanon vanhemmista meillä ei ole tietoa vaan kokoa on päätelty nyt kertyneen kasvun mukaan,

Alano on mitä suloisin menijä jota ennen nimeämistä kutsuimme pieneksi ketunpojaksi jota se kovasti muistutti. Sosiaalinen poika joka antaa nätisti käsitellä itseään ja rauhottui kesken vauhdikkaidenkin leikkien syliin tuhisemaan. Alanolle etsitään sitoutunutta kotia joka on valmis opettamaan sille kotikoirana oloa ja opastamaan pientä sen matkalla aikuisuuteen, Suloisella ja niin kiltillä Alanolla voi kuitenkin olla koiranpennun metkuja mielessä kotiutuessaan jolloin tarvitaan omaa osaavaa ihmistä tueksi.

Alanon päästyä ulos kunnalliselta turvaan Mappiin se oli huonossa kunnossa. Vointi kuitenkin parani mutta täysin yllättäen pienestä ketunpojasta tuli koiraenkeli maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020