Alba

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/] 11.5.2011 ALBA/ROMANIA

Ihastuttavan kaunis, hurmaavan luonteinen tyttö Alba on löydetty Bukarestin kaduilta noin kahden kuukauden iässä veljensä kanssa. Siitä asti Alba on asunut paikallisen eläinsuojelijan Anda Murgun luona noin 150 muun koiran kanssa. Nyt on vihdoin Alban aika löytää se ihan ikioma koti.

Alba on elänyt suuressa laumassa, jossa se on oppinut pienestä pitäen tulemaan toimeen hyvin erilaisten koirien kanssa ja osaakin siksi ”puhua koiraa” hyvin tullen näin toimeen kaikkien kanssa. Alba ei ole riitaa haastavaa sorttia, mielummin Alba väistää. Muutenkin Alba on luonteeltaan hyvin lempeä ja kiltti, mutta kyllä tytössä leikkisyyttä ja virtaakin riittää. Todennäköisesti kotioloissa Alba tulee vapautumaan vielä enemmänkin. Alba on elänyt myös kissojen kanssa ja tulee niidenkin kanssa toimeen.

Alba ei hauku juuri lainkaan, joten äänenkäytön puolesta sen koti voisi sijaita myös kerrostalossa.

Alba etsii kotia jossa ollaan valmiita opettamaan romanialaiselle kaunottarelle suomalaisia käytöstapoja alusta alkaen ja jossa ymmärretään miten erilaisista olosuhteista Alba tulee, kotia jossa sitoudutaan Albaan sen loppuelämän ajaksi ja jossa se saa elää aktiivisen, laadukkaan, koiramaisen ja rakastetun elämän.

Alba painaa noin 10 kg ja säkäkorkeutta sillä on hyvinkin alle 40 cm. Alba on steriloitu.

Alba sai kodin kesäkuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020