Albert

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Albertin tie on tuntemattomista syistä johtanut Rakveren tarhalle ja siellä poika odottaa nyt intoa puhkuen uutta kotiaan. Albert on ilmiselvästi jonkinlainen labbis-sekoitus tanakan olemuksensa ja vaalean kullanvärisen turkkinsa kanssa.

Intoa ja energiaakin löytyy juuri niin kuin nuorella uroksella vain voi olla, jätkä painelee hihnassaan kuin höyryveturi ja kiepsahtaa sitten takaisin taluttajaansa pussailemaan. Saan sylin täydeltä märkiä hellyydenosoituksia ja heiluvia tassuja kunnes taas jatketaan matkaa. Välillä käydään peuhaamassa lumessa ja leikitään pienen narttukoiran kanssakin. Albert on hyvin iloinen, leikkisä, hyväntahtoinen ja sosiaalinen niin ihmisten kuin toisten koirienkin, narttujen etenkin, kanssa.

Voimaa siitä löytyy kuin pienestä pitäjästä ja sitä ei varmastikaan ole paljoakaan koulutettu, joten uudessa kodissa tulee olla halua opettaa Albertille kaikki sen tarvitsemat taidot ja tiedot. Albertia voi luonteensa puolesta ajatella lapsiperheeseenkin, mutta innokkuutensa ja voimansa ansiosta ei kuitenkaan ihan pienten, kumoon kaadettavien, lasten perheeseen.

Albert on arvoilta kolme-vuotias ja korkeutta siltä löytyy hieman alle 60 cm.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020