Albut

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 2013–2014″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Albut ja Dita etsivät yhteistä uutta kotia omistajan elämänmuutoksen takia.

Aatu on höpsö, lempeä ja erityisen kiltti koira. Ditalta on hieman tarttunut remmirähjäystä, ja haukkuherkkyyttä, mutta yksinään kulkee myös hihnassa erittäin nätisti. Aatu ei aina ymmärrä mitä tehdään ja miksi, mutta lähtee mukaan toisten koirien touhuihin mielellään. Tulee toimeen erityisen hyvin toisten koirien, lasten ja vieraiden kanssa. Aatu rakastaa siis kaikkia maailman olentoja. Aatu on myös helposti koulutettavissa, kunhan omistajalta löytyy malttia. Aatun mielestä parasta on vain maata oman omistajansa kainalossa.

Aatu on valkoinen ja pörröinen söpöliini, joka hurmaa vastaantulijoita pentumaisella olemuksellaan. Se on n. 4-vuotias, polven korkuinen ja painaa 18 kg.

Niin Albut kuin Ditakin ovat omanlaisiaan toisiaan täydentäviä rakkauspakkauksia <3

14.3.2018 Molemmat jäävät omaan kotiinsa.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 03/2016

Romanialainen eläinsuojelijaystävämme Elena otti yhteyttä tästä koirapojasta ja pyysi apuamme. Albut asui alueella, jossa rankkurit kävivät usein pyydystämässä koiria kunnalliselle tappotarhalle . Ystävämme, joka ruokki ja hoivasi Albutia parhaansa mukaan kadulla, oli huolissaan Albutin sekä sen koirakavereiden Yakin ja Lalyn selviytymisestä kylmän talven yli. Koko kolmikko on nyt onnellisesti turvassa.

Albut sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020