Aleksander

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Aleksander oli elänyt kaverinsa – mahdollisesti veljensä – kanssa noin 8 kuukauden ikäiseksi Tallinnan vanhassa kaupungissa, erään kirkon pihapiirissä. Kissat elelivät kirkkoväen suojissa. Syksyn 09 tullessa pappia myöten huolestuttiin siitä, miten pojat selviytyisivät talven yli.

Jo kirkon pihalla Allu nähtiin innokkaasti kiipeilemässä rakennustelineillä ja puissa. Sama meno on jatkunut kattoon asti ulottuvassa kiipeilytelineessä; Allu nousee vauhdilla katonrajaan ja tarkkailee sieltä menoa. Hän on myös erityisen taitava palloilija. Mieluisin makuupaikka on ihmisten sängyssä, jalkopäässä. Hyvällä tuulella Allu kieriskelee veikeästi selällään ihmisen kehuista nauttien. Silittääkin saa, kunhan ei käy liian tungettelevaksi. Aleksander ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Koiraan sopeutumisesta ei ole tietoa. Allu on siisti ja kastroitu reilun vuoden ikäinen kissaherra.

Alexander sai kodin joulukuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020