Aleksia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kaunis Aleksia on steriloitu aikuinen narttu. Kiltin oloisesta tytöstä tulee lisää tietoa myöhemmin.

29.6.09 hoitopaikassa: Aleksia on kiltti ja kultainen ”mammamalli”, otti heti hoiviinsa meidän pienen kisun, pesi koko pikkukisun ja imetystäkin yritti…Sänkyyn hyppäsi heti nukkumaan yöksi, eikä Aleksiaa haitannut levoton lapsi-unikaveri vieressä, välillä oli jalka kissaraasun päällä tai alla, mutta Aleksia jatkoi uniaan :) Rauhallisia koiria ja toisia kissoja kohtaan on myös ihan yhtä kärsivällinen, eli Aleksian tulevalla kodilla ei niin kovasti rajoituksia ole. Aleksia on ihanan rauhallinen ja kiltti kissa, joka viihtyy sylissä ja josta saa varmasti hyvän ”unikaverin” :)

6.7.09 Aleksia kävi eläinlääkärillä pienen kissakaverinsa seuralaisena ja sai samalla ikäarvion, eli Aleksian rauhallisuus ja hoivavietti hämäsivät ja Aleksia onkin ihan nuori kissa, ikäarvio n.2-3v. Tämän kunniaksi kotiuduttuaan eläinlääkäriltä Aleksia innostui riehumaan hiirileluilla ja yritti kai näin vakuuttaa minua että löytyy sieltä rauhallisuuden alta se nuori kissakin ;)

17.8.09. Aleksialla on vähintään kymmenen kissaemon edestä hoivaviettiä, hoitaa täällä meillä päivässä varmaan kaikkien kissojen pesemiset, leikkii kaikkien sitä haluavien kanssa ja toimii Axlin ”personal trainerina”. Aleksia on tavannut viime aikoina paljon uusia kissoja, kaikkien kanssa kaunotar on tullut enemmän kuin hienosti toimeen. Aleksia ei ikinä tunkeile toisten kissojen ”iholle”, vaan odottaa aloitetta toiselta ja sitten joko painitaan tai pestään, kumman tarpeessa toinen tuntuu enemmän olevan. Aleksiasta tulisi loistava keinoemo jollekkin sitä kaipaavalle kissalapselle tai muuten vain kissaseuraa kaipaavalle kissalle. Kaiken tämän muun lisäksi Aleksia on vielä uskomattoman kiltti ja seurallinen myös ihmisten kanssa.

Aleksia sai kodin elokuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020