Alexandra

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Alexandra on steriloitu narttu. Lisätietoja myöhemmin :-)

4.2.09 Pieni ja siro Alexandra sai nimensä meidän oman Alexander-kissapojan mukaan, niin paljon muistuttaa meidän superseurallista ja maailman komeinta ja kilteintä kissaa, niin ulkonäkönsä kuin luonteensa puolesta. Kokonsa puolesta Alexandra on kylläkin vain kolmasosan Alexanderista :) Kaunis Alexandra on kiltti, yliseurallinen, kainalossa viihtyvä ja kaikinpuolin ihastuttava kissaneito. Ensimmäisenä iltana hoitopaikkaan saavuttuaan hyppäsi sänkyyn nukkumaan ja koko meillä olo ajan onkin keskittynyt seurustelemaan enemmän ihmisten kuin muiden eläinten kanssa. Mutta sen ihmisten kanssa seurustelun tekeekin sellaisella intensiiviteetillä ettei ole ihme kun aikaa ei muille enää jää :) Alexandra tulee hyvin kuitenkin toimeen muiden kissojen kanssa, eikä ole rauhallisista koirista moksiskaan. Lapsia Alexandra rakastaa, yöt viettääkin poski poskea vasten 3v tyttäreni kanssa, ja päivät kaksikko riehuu viuhkojen ja pallojen kanssa:)

Alexandra sai kodin helmikuussa 2009.

Jade Annabella(=Anni) Aleksandran eli Annin kuulumisia 24.3.2009.

Anni taisteli taloon tultuaan (yksin tosin) vieden kruunun valtaa pitävältä Nelli-koirakuningattareltamme. Roope-kissakuningas katselee uutta kuningatarta vielä kunnioittavan välimatkan päästä, koska tietää että lähentely-yritykset tietävät pahaa ilmettä ja kuninkaallista käpälää. Nelli (nykyisin prinsessa) luikkii käpäläyläkertaan jos kuningatar on pahalla päällä. Kuningas ei tästä taas ole moksiskaan, ainoastaan silloin, mikäli kuningatar pääsee yllättämään takaapäin. Tästä seuraa takaa-ajoa ja kuningattaren katoaminen hetkeksi ylhäiseen kammioonsa (kaapin alle).

Anni ottaa kauneusunet hänelle sopivimpaan aikaa, eli päivisin. öitäkin nukutaan, tosin prinsessan sängyssä, joka tuntuu omaa paremmalta.Joskus kokeillaan palvelijoidenkin sänkyjä. Kaunis valkoinen turkki vaatii ahkerasti pesua päivittäin ja tämän Anni hoitaa kyllä tunnollisesti ihan itse. Gourmet ruokaa haistaessaan on hännän pää valtikkamaiseen tapaan ylväästi kaarella, ja silloin myös pusketaan kovaa ja rukki toimii. Rukilla toki kehrätään ahkerasti muulloinkin kun ruoka-aikoina. Alamaisiaan Anni käskee päivittäin leikkimään ja silloin Anni unohtaa hetkeksi kuninkaallisen arvokkuutensa, nuori kun on. Kaikki hovipalvelijat ovat Annin suuressa suosiossa, eikä vähiten siksi, että palvelu pelaa niin hyvin. Palvelijoita täytyy kuitenkin vahtia ja heidän toimiaan seurata, jotta kaikki pysyy hallinnassa ja kuningatar saa riittävästi huomiota. Prinsessa ja kuningaskin varmaan sopeutuvat vallanvaihtoon piakkoin. Näin siis meillä, eli valtakunnassa kaikki hyvin:)

Terveisin,Hanna ps.Anni lähettää lentosuukot kaikille häntä hyvin hoitaneille aatelisille ja aatelittomille.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020