Alexia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pikku Alexian elämä olisi voinut olla jo ohi, ellei sen osaksi olisi tullut romanialaisen koiramaailman lottovoitto – tulla pelastetuksi pois julkiselta tappotarhalta. Alexian emo pentuineen päätyi onnekkaasti MAP:iin ja siellä Alexia on saanut kokea ihmisen hellyyden ja hyväntahdon ja mahdollisuuden kasvaa ilman nälkää ja julmuutta.

Alexia on leikkisä ja suloinen tyttö, joka katselee maailmaa aitauksen läpi uteliain silmin. Se nauttii ihmisen läheisyydestä ja oikeissa olosuhteissa, oikean ihmisen kanssa siitä kasvaa epäilemättä hieno ystävä ja perheenjäsen. Alexia kasvanee keskikokoiseksi.

Tämä hellyttävän suloinen ja kauniinvärinen tyttö toivoo tietysti hyvän onnensa jatkuvan ja odottelee siksi jo kovasti omaa ihmistään. Alexia olisi jo valmis lähtemään kotiin.

Alexia sai oman kodin elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020