Alfie

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Alfie on 1-vuotias, noin 65cm korkea, linjakas pötikkä, joka on tarhalla jo toistamiseen. Eräs mies oli hakenut Alfien vanhalle isälleen koiraksi, mutta koska suhteellisen energinen ja vahvarakenteinen pentu ei sopinutkaan vanhainkoti-ikäisen isän arkeen, Alfie palautettiin takaisin tarhalle ja on taas lähtöpisteessään, etsimässä itselleen sopivaa perhettä.

Tarhalle palauttamiseen ei voisi äkkiseltään keksiäkkään muuta syytä, kuin omistajan ja koiran liiallisen ikäeron. Alfie on nimittäin nuoreksi urokseksi erittäin kivan ja fiksun oloinen. Koirankokoisista koirista pitäville tämä kultapakkaus on aivan omiaan. Alfieen ei voi olla tykästymättä, se on erittäin sympaattinen pojanpötkö ja erittäin komea. Sillä tuntuu olevan nuori, hyväätarkoittava sydän ja jo nyt älliä päässä. Lisäksi sitä on selkeästi koulutettukin jo hieman, istumiset ja tassun antamiset tulivat pyydettäessä sujuvasti. Alfie käveli hihnassa todella nätisti ja sen kanssa oli mukava viettää pihalla lämmintä kesäpäivää. Joitakin puskia nuoriherra oli menossa hyvin omatoimisen päättäväisesti tutkimaan jolloin taluttajan oli parempi olla hereillä ettei kompastelisi perässä. Sen verran massaa löytyy jo. Vauvamaisuuden karistessa Alfielta voi toki löytyä vielä luonnetta, mutta murkkuiän jälkeen mitään varsinaista ”Jekyll ja Hyde”- ilmiöitä tämän herran kanssa ei ole odotettavissa. Päällimmäiseksi Alfien kanssa ulkoilleille jäi  kuin yhdestä suusta tunne: ”Ompas kiva koira!”. Kuka haluaa elämäänsä nuoren miehen, jolla tarjottavanaan komeat raamit ja runsaasti rakkautta?

Alfie sai kodin elokuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020