Alfons

Pikku Alfons tärisee häkissään Tallinnan tarhalla. Se on silminnähden helpottunut kun otan sen lenkille ja se pääsee hetkeksi pois tarhan melusta, muiden koirien haukunnan keskeltä. Alfons kävelee hienosti hihnassa ja heiluttaa iloisesti häntäänsä nurmikon hajumaailmaan tutustuessaan. Alfons rakastaa silityksiä ja sulkee silmänsä nauttiessaan ihmisen kosketuksesta. Alfons on mukavan rauhallinen mutta reipas papparainen, jolla on mitä todennäköisimmin vielä monta eläkevuotta elettävänä. Alfons etsii kotia, missä papan eläketurvaan halutaan panostaa ja missä se saisi nauttia ansaitsemaansa rakkautta täydellä sydämellä.

Alfons tulee toimeen ainakin narttukoirien kanssa eikä sillä tunnu olevan uroksistakaan pahaa sanaa sanottavana. Ihan lähikontaktiin toisten urosten kanssa ei Alfons kuitenkaan lenkillämme päässyt. Kun vein Alfonsin takaisin häkkiinsä, alkoi pappaa taas pelottamaan ja se alkoi täristä. Kun myöhemmin menin katsomaan, mitä papalle kuuluu, tunnisti Alfons minut heti ja kurotti tassuaan häkin raosta häntää ystävällisesti heiluttaen. Tuntui todella pahalta jättää pappa tarhalle tärisemään, joten toivottavasti ystävällinen Alfons löytäisi oman kodin mahdollisimman pian!

Alfonsin säkäkorkeus on n.40cm.

Alfons sai kodin lokakuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020