Alfonso

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Alfonso on syntynyt kaukaisen tehdasalueen laumaan ennenkuin siellä olevat lauman nartut oli eläinsuojelija Giovanni Razvan saanut vietyä steriloitavaksi. Alfonson onni oli syntyä kuitenkin sen jälkeen kun Giovanni oli sattumalta löytänyt lauman ja alkanut ruokkimaan sitä. Alfonso on siis saanut muutakin kuin jätettä syödäkseen jo pennusta Giovannin ruokkiessa laumaan kerran, pari viikossa.

Saimme avunpyynnön ottaa Alfonso ja muita tehdasalueen koiria pikaisesti turvaan koska koiria vihaavat tehdasalueen vartijat tai työntekijät olivat aloittaneet tehdaslauman koirien hävittämisen myrkyttämällä ja yksi ystävällisistä koirista oli jopa kuristettu rautalangalla kuoliaaksi. Emme epäröineet auttamista koska tehdaskoirat ovat suomalaiselle yhdistyksemme jäsenelle tuttuja monelta auttamisreissultaan ja koirista on hyvää kuvamateriaalia ja videoita jo valmiina.

Laumassa Alfonso on rauhallisesti dominoiva alfa ja arvonsa tunteva. Ei räyhää kenellekään mutta ei anna muiden hyppiä nenilleen. Tulee siis erinomaisesti toimeen kaikkien lauman jäsenten kanssa, tulevassa kodissa kuitenkin olisi hyvä olla ainoastaan narttuja seurana kotioloissa.

Luonne Alfonsolla on seurallinen ja todella veijarimainen. Rakastaa ihmisen kanssa leikkipainia ja heittäytyy mielellään selälleen hakemaan rapsutuksia ystävälliseltä luottoihmiseltään Giovannilta.

Yhdistyksemme jäsen, Koirakamujen Riikka on käynyt useita kertoja tehdasalueen laumaa katsomassa ja Alfonso on ottanut vieraankin erinomaisesti vastaan. Yhdessä videossa näkyy Alfonson veitikkamainen hanskavarkaus ja poika todella nauttii pienestä, jopa pentumaisesta jäynästä jota voi tehdä saadakseen huomiota.

Alfonso kaipaa jämäkkää kasvatusotetta ja paljon positiivista tekemistä. Alfonson utelias ja iloinen luonne varmasti auttaa sopeutumista uuteen kotiin.

Alfonso on kastroitu ja ikää tällä hienolla koirapojalla on noin 2,5 vuotta.

Alfonso saapui hoitokotiin Suomeen 7.5.2014

Alfonso sai oman kodin syyskuussa 2014.

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=cQKfKDFtofg[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=hryyRp1RiAE[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=npfUat0qUJg[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020