Ali

Toukokuu 2006 Ali etsii kauttamme ikiomaa kotia,jonne se voisi muuttaa pysyvästi asumaan. Ali on ”naisen koira”,sillä ainakin vielä se pelkää miehiä sen verran,että olisi ihanteellista,että siitä kiinnostuisi naispuolinen ihminen. Toki Ali varmasti tottuu ajan kanssa siihen,että sen ei enää tarvitse kokea pahuutta miesten osalta,mutta siihen se tarvitsee jonkun kärsivällisen ja pitkäjänteisyyttä johdonmukaisuutta omaavan omistajan apua. Toki miespuolisetkin saavat tälle pojalle hyvää kotia tarjota,mutta sillä ehdolla,että ovat valmiita tekemään paljon töitä Alin luottamuksen voittamiseksi.

Ali tykkää niin rapsutuksista kuin lenkkeilystäkin. Välillä se innostuu vetämään,mutta kun pysähdymme niin se tulee luo ja kiinnittyy jalkoihin. Kuvaa siitä oli melkeinpä mahdotonta ottaa,sillä sen verran siinä virtasi touhukkuutta,että rauhottuminen kuvan ottoa varten oli hankalaa =) Alista saa joku itselleen erinomaisen lenkkikaverin ja ehkäpä jopa harrastuskoiran sitten ajan myötä.

Ali näyttää reissussa rähjääntyneeltä,mutta se on silti hellyttävän upea otus. Rakastuin siihen ensi siläyksellä,ja olen varma,että en ole ainoa,joihin tällaiset hurmurit vetoaa=)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020