Ali

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Moi. Nimeni on Ali. 51kg:n leppoinen nalle. Minussa on saksan- ja kaukaasianpaimenkoiraa. Isäntäni on muuttamassa naisystänsä kanssa yhteen enkä voi muuttaa heidän mukanaan naisen astman vuoksi.

Tulen lasten kanssa toimeen ja kaukasian-ominaisuudessa vartioin laumaani. Jotkut narttukoirat saavat minut haukkumaan, mutta muutoin osaan kyllä leikkiä kaiken kokoisten koirien kanssa.

Alin karvan lähtöaika on koko vuotista.. Määrä vaihtelee. Hilse on monelle ollut henkeä ahdistava tekijä. Jos on tiedostettua astmaa, ei kannata Alia harkita, jollei siitä ole tulossa ulkokoiraa. Nyt asunut kerrostalossa, mutta viihtyy ulkona kovallakin pakkasella.

Ja tulen toimeen kissan kanssa! Kuka ihana ihminen ottaisi minut hoitaakseen?

T. Ali

PS. Olen sisäsiisti ja hyväkäytöksinen

[divider scroll_text=””]

Aikaisempi kertomus, huhtikuu 2011

Ali etsii uutta kotia avoeron vuoksi ja uuden asumismuodon takia Ali tarvitsee kodin rivi-tai omakotitalosta. Kerrostalo ei ole vaihtoehto yrityksistä huolimatta. Alista ei keksi mitään huonoa sanottavaa vaikka miten yrittäisi keksiä. Se on aina ollut vähän mamman poika ja on saanut paljon anteeksi sen takia :D

Ali on syntynyt 26.6.2007 ja poika on kastroitu. Ali on asunut melkein koko elämänsä omakotitalossa ja seurana on aina ollut koirakavereita, joten toiveissa onkin, että tulevasta kodista löytyisi koiraseuraa jostain pienemmästä lajin edustajasta. Muita koiria kohtaan Ali voi olla aluksi vähän varautunut mutta jos toinen on rauhallinen niin sitten on Alikin. Koirapuistossa saattaa pomotella omasta mielestään heikompia mutta koskaan ei ole mitään tappelua syntynyt.

Luonteeltaan Ali on kiltti, oppivainen, energinen, huomionkipeä ja seurallinen pusupoika, joka rakastaa rapsutuksia ja ruokaa. Herkuilla saa tämän pojan tekemään mitä vain ja kun sille sanoo ”Mennäänkö syömään” tai ”Otetaanko keksi”, tulee poika salamana ihan mistä vain. Myös pallot ja kepit on ihania, yleensäkin kaikki tekeminen on Alista kivaa. Ja jos ei ole kivaa, muistaa Ali sen kyllä ilmaista. Turhautuneena alkaa helposti haukkumaan, jos ei muuta keksi. Tämän takia kerrostalo ei ole Alia varten.

Alia on käytetty eläinlääkärissä kutisevan ihon takia ja syyksi epäillään atopiaa. Ruoka-aineallergia testattiin eliminaatiodieetin avulla mutta se ei auttanut. Kortisonia on välillä annettu (kutina on heti helpottanut) ja nyt on raakaruoka testauksessa, jos apu löytyisi siitä. Myös säännölliset pesut on auttanut paljon.

Ali on n.73cm korkea ja painaa 50kg eli ihan pienestä koirasta ei puhuta, mutta on kuitenkin hyvin hallittavissa hihnassa. Poika ottaakin paljon kontaktia lenkillä ja hiljentää vauhtia heti jos huomaa ettei omistaja pysy perässä. Vapaana ollaan pidetty vain metsässä ja tuleekin kutsusta aina heti luokse.

Tärkeintä on, että Ali saa kodin, jossa sen kanssa touhutaan paljon ja jos vielä löytyy kiva koirakaveri niin se on jo lottovoitto. Ihan pienten lasten/kissojen seuraksi Alista ei ole.

Ali sai uuden kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020