Alia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3-4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Alia etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Terveisiä kotihoidosta 16.9.2015:

”Alia on tosi ihana ja hienoluonteinen tyttö. Alia tykkää hengailla pihalla kärpäsiä pyydystellen ja riekkua sisällä koirakavereiden kanssa. Jonkin verran Alia välillä yrittää pomottaa kavereitaan, varsinkin arempia yksilöitä.

Alia osaa odottaa ruokaansa rauhassa, mutta kun saa kupin eteensä, niin ruoka häviää alta aikayksikön, välillä vähän liiankin nopeasti, jolloin Alia saa ruokaa ”väärään kurkkuun” ja joutuu köhimään. Sitten tyttö käy tarkistamassa muiden ruokailutilanteen ja palaa touhottamaan omalle kipolleen ja siistimään lattian roiskuneesta ruuasta.

Alia on ottanut kiitettävällä ahkeruudella ja asian vaatimalla vakavuudella rajavartijan tehtävät vastaan. Eli kukaan ei pääse livahtamaan pihalle ilmoittamatta ja vaikka haukku on herkässä, niin mikään räksyttäjä Alia ei ole.

Lenkillä vastaantulevat ihmiset eivät kiinnosta Aliaa, ei myöskään toiset koirat. Uusilla lenkkireiteillä oudot äänet pelottavat välillä, mm. kolahdukset, polkupyörän jarrutusääni soratiellä…ja silloin Alialle tulee kiire kotiin. Alia kulkee kuitenkin hihnassa hienosti, ei sinkoile eikä vedä. Hoitotoimenpiteet sujuvat mukavasti pesuista lähtien, myös eläinlääkärillä käynti.

Kaiken kaikkiaan Alia on ihmisen paras ystävä ja haluaa olla vieressä. Alian häntä on alituiseen liikkeessä ja se tuntuukin heiluttavan koko koiraa, mutta tyttö ei ole toheltaja eikä höseltäjä vaan ennemminkin rauhallisella tavalla iloinen. Alia osaa myös rauhoittua ja nukkuu yöt rauhassa, tietenkin sängyssä. Myös sisäsiisteys on hallinnassa.

Joku onnellinen tulee saamaan Aliasta aivan mielettömän ihanan n. 10 kiloisen kultakimpaleen.”

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 06/2015

Alia pelastui viime talvena MAP:iin, Valcean kaupungin pahamaineiselta kunnalliselta koiratarhalta. Se oli tullessaan kovin peloissaan ja väisteli ihmisiä. Parissa päivässä Alia oli kuitenkin valmis jo luottamaan uudelleen ihmisten hyvyyteen ja on siitä lähtien hakeutunut lähelle toiveena saada silityksiä ja hellyyttä. Ensitapaamisella Alia jännitti hetken syliin nostoa, mutta pian se rentoutui eikä olisi enää lähtenyt sylistä ollenkaan :).

Alia tulee hyvin toimeen kaikkien oman aitauksensa koirien kanssa, jotka ovat eri ikäisiä tyttöjä. Se ei haukkunut meidän aikana tarhalla ollenkaan ja vaikka onkin pirteä ja touhuili toisten koirien kanssa se ei tuntunut ”häslääjältä”.

Alia on aika vankkarakenteinen, sellainen tiivis pikku pötikkä. Säkäkorkeutta noin 35 senttiä ja painoa reilu kymmenen kiloa. Tosi kaunis ja kiva koira. Hampaat ovat myös aika hyvässä kunnossa, jonkin verran hammaskiveä takahampaissa.

Tyttö on noin 3-4 vuotias.

[divider scroll_text=””]

Alia sai oman kodin helmikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020