Alice

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Lumivalkoinen, steriloitu Alice on pelstettu Terasen kissatalolle Kuusalun hautausmaalta. Siellä emo hoivasi pieniä pentujaan, yrittäen pärjätä. Pennut ovat kaikki saaneet omat kodin ja nyt olisi jo Alicenkin aika päästä nauttimaan kissanpäiviä. Alice on steriloitu.

9.8.09 Alice on lumivalkoinen paitsi hännästä jossa sillä on ihanaa toffeenväristä koristetta. Likka on jo pitkään odottanut itselleen omaa kotia ja olisi loistavaa jos sellainen löytyisi. Alice on kissatalossa vapaana toisten kissojen kanssa. Alice tulee kyllä muiden kanssa juttuun mutta ei mitenkään hakeudu toisten kissojen seuraan. Aidon naisen tapaan Alice on mitä ihanin mutta toisaalta likasta löytyy sellainen napakampikin puoli. Upea kissa aikuiseen kotiin, ihan pienten lasten seurasta Alice tuskin välittää.

Alice sai kodin Virosta elokuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020