Alina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Alina on noin 3 kuukauden ikäinen pieni ”tappijalkainen” viipeltäjä. Sen emä on pitkäkarvainen mäyräkoira ja isä pienikokoinen sekarotuinen koiraherra. Samassa pentueessa Alinan lisäksi on kaksi muuta narttupentua; Vilma ja Janella, jotka matkustavat omiin koteihinsa pian. Toivoisin kovasti, että Alinallekin löytyisi se oma huolehtiva koti ettei sen tarvitsisi jäädä ihan yksin sisarustensa lähdettyä.

Alina on hyvin ystävällinen, kiltti ja elämäniloinen lapsukainen. Sen voisi kuvitella lapsiperheeseen, koska Alina on näihin tottunut ja jopa itse hakeutuu hyvin innokkaasti lasten luo. Alinan tuleva koti voisi olla kerrostalokin, koska tyttönen ei ole haukkuherkkä. Tulevan kodin on hyvä tietää ettei Alina ole vielä sisäsiisti ja muutkin perusjutut pitää tämän tyttösen kanssa opetella alusta alkaen.

Alina sai kodin marraskuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020