Alisa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/] 10.2.2011 Alisan matka Rakveren koiratarhalle alkoi kun se vietiin Rakveren eläinlääkärille lopetettavaksi. Eläinlääkäri ei ollut suostunut lopettamaan nuorta ja hyväluonteista tyttöä ja niin Alisa päätyi tarhalle uutta kotia etsimään. Eläinlääkäri myös arvioi, että Alisaa olisi pahoinpidelty.

Tarhalla Alisa on nöyrä ja ystävällinen ihmisille. Se on hieman varovainen ihmistä kohtaan mutta erittäin kiltti. Hihnassa Alisa osaa kulkea nätisti mutta toisinaan se pysähtelee ja katsoo taluttajaansa ikäänkuin varmistaen, että kaikki on kunnossa. Alisaa tekee mieli paijata loputtomiin ja tyttö ottaakin kiitollisena vastaan silitykset.

Toisia koiria kohtaan Alisa on ystävällinen, joten se sopii toisen koiran kaveriksi kunhan tämä ei ole liian dominoiva. Alisa tuskin osaisi laittaa vastaan, jos toinen koira yrittää pomottaa sitä. Alisa sopii myös hieman varttuneempien lasten perheeseen koska se on myös lapsia kohtaan erittäin ystävällinen. Alisa ei myöskään hauku pahemmin tarhalla, joten sitä voidaan ajatella myös kerrostaloon.

Alisan säkäkorkeus on n.60cm.

Alisa sai kodin maaliskuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020