Alise

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tylleröinen tyttö Alise on kaikille ystävällinen nuorehko, n. 3-vuotias, rouvaskoira, joka surullista kyllä menetti kaikki lokakuun alussa synnyttäneensä pennut. Rouva kuitenkin näyttää toipuneen menetyksestä hienosti ja odottaakin häntä heiluen sitä oikeaa, joka veisi hänet vain yhteen suuntaan häkkinsä portista eli ulos ja kotiin.
Alisen suhtautuminen muihin koiriin oli vähän sitä sun tätä. Musta iso karvapehkoinen uros haukuttiin lyttyyn, mutta pienempi rähjääjä sivuutettiin ”mitä siinä räksytät” -ilmeellä. Mömps-poika sai sekä haukkua että näykkiä rouvaa eikä Alise ollut moksiskaan – Heilutti vain häntäänsä. Narttujen kaveriksi Alisea ei kannata harkita eikä varmuuden vuoksi myöskään toisen vahvaluontoisen uroksenkaan.

Lenkillä vastaantulevat ihmiset tervehdittiin ystävällisellä hännänheilutuksella ja muutenkin kävely sujui mallikkaasti. Sisätiloihin rouva lähti vetämään päättäväisesti ja häkkiä kohden mentäessä alkoi haistelu vastakkaisiin suuntiin, mutta sen kummempia vastaanlaittamisia Alise ei kokeillut.

Alise on pienempi miltä kuvat saattavat antaa ymmärtää. Säkäkorkeudeksi arvioisin n. 55cm. Siinä saattaa olla kaukaasianpaimenkoiraa antamassa jonkin verran luonnetta ja mahdollisesti myös vahtiviettiä. Alisen ihannekoti ei välttämättä ole kerrostalossa eikä sitä suositella ensimmäiseksi koiraksi karvapörrön sisältä löytyvän päättäväisen luonteen vuoksi.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020