Alisia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Alisia eli kerrostalojen liepeillä puolittain katukoiran elämää. Se ei ollut oikein kenenkään koira, mutta siitä piti kuitenkin huolta muutama eläinrakas ihminen. Sille oli kyhätty koppi suojaksi ja se sai päivittäin ruoantähteitä.

Talven kylmimpään aikaan Alisia tuli tiineeksi ja helmikuun puolessa välissä se synnytti. Siihen asti koiratyttöä vaivoin nurkissaan sietäneet muutamat kerrostaloalueen asukkaat ilmoittivat kutsuvansa koirarankkurit paikalle ellei koiraperhe katoa.

​22. helmikuuta Magda sai haettua perheen turvaan MAP:iin. Lempeä Alisia piti hyvää huolta pienokaisistaan, mutta vain kaksi niistä jaksoi sinnitellä elämälle. Kun se oma jälkikasvu itsenäistyi otti Alisia siipiensä suojaan orpona kadulta löytyneen Arlena-tytön. Vaikka Arlenakin on jo neljän kuukauden ikäinen se tukeutuu Alisiaan ja seuraa sitä niin, että erehdyn alkuun luulemaan tämänkin pikkutytön olevan huolehtivaisen Alisian oma vauva.

Alisia on vieraiden ihmisten seurassa alkuun ujo, mutta kuitenkin hyvin kiinnostunut ja halukas tekemään tuttavuutta. Kun tytölle antaa vähän aikaa tarkkailla rauhassa ihmistä se jo tulee itse nuuskimaan ja pyytämään silityksiä. Huomattuaan ihmisen olevan vaaraton Alisia hivuttautuu koko ajan lähemmäksi ja nauttii saamastaan hellyydestä. Pään aluetta se arastelee enemmän, mutta masu -ja peppurapsutukset saavat Alisian painamaan silmänsä kiinni ja painautumaan kylkeä vasten.

Alisia on tarhalla rauhallinen ja hiljainen. Sen kanssa samaa häkkiä pentujen lisäksi asuttaa myös vähän kärttyinen koirarouva, jota Alisia suvereenisti väistää ja jättää vastaamatta kokonaan toisen murahduksiin.

Alisia on noin 2-vuotias. Se on säkäkorkeudeltaan hitusen alle 40 senttiä.

Sai oman kodin lokakuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020