Alma

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Alma on löydetty Muugalta pentujensa kanssa. Äiti lapsosineen toimitettiin Tallinnan tarhalle eikä niitä ole kukaan kaipaillut. Alman pennut ovat kuitenkin löytäneet jo kodit mutta Alma-äiti etsii vielä omaa kotia.

Alma on melkoisen arka tyttö ja onkin todennäköisesti saanut pärjätä omillaan jo pidempään. Alma hoiti pentunsa esimerkillisesti vaikkei sillä ollutkaan ihmistä turvanaan, joka olisi siitä ja pennuista huolehtinut. Alman luottamus ihmisiin on varmasti kärsinyt sen jäädessä yksin pentujensa kanssa. Vaikka Alma onkin arka, on se kuitenkin tottunut ihmisseuraan jo jonkun verran. Liekö siitä joku joskus huolehtinut, edes hiukan? Alma kävelee suht reippaasti lenkillä ja ottaa ihmisen silittelyt ystävällisesti vastaan. Alma onkin äärettömän kiltti koira.

Alma on arkojen koirien tapaan herkkä ja vaatii siksi erityisen lempeää otetta omalta ihmiseltään. Alman totuttaminen niin sanotuksi kotikoiraksi tulee vaatimaan aikaa ja kärsivällisyyttä mutta on taatusti myös hyvin palkitsevaa. Alma suhtautuu ystävällisesti jopa sille rähiseviin koiriin, joten Alma olisi varmasti kiitollinen, jos tulevassa kodissa olisi rohkaisevaa koiraseuraa. Alma ei hauku tarhalla, joten sitä voidaan ajatella myös kerrostaloon mutta asuinympäristön tulee olla rauhallinen.

Alman säkäkorkeus on n.60 cm

Alma sai kodin kesäkuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020