Altea

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”13 vkoa” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Altea, nyt noin 13 viikkoa vanha narttu, tuli Tallinnan koiratarhalta kotihoitoon neljän sisaruksensa kanssa 04.05.07 neljän viikon ikäisenä. Pentue oli vain heitetty julmasti kadulle, eikä koiratarhan henkilökunnalla ollut mahdollisuuksia juottaa pieniä äidinmaidonkorvikkeella tai antaa muutenkaan vauvojen vaatimaa erityishuomiota ja hoivaa.

Altea on melko jykevärakenteinen tytöksi, pentueen kaunein, jos hoitajalta kysytään ;) Turkki on normaalia hieman pidempi ja pörröisempi. Altealle tuntuu olevan ihmiset yhtä rakkaita kuin toiset kissatkin, leikkien lomassa tullaan aina välillä ”äidin” turviin tai käytetään jalkoja hyvänä suojana vaanimispuuhia varten. Altea on oikea kehräysmoottori, joka käynnistyy heti ihmisen nähtyä. Ihmistä tullaan aina vastaan kaikin mahdollisin tavoin kiintymystä osoittaen. Altea rakastaa rapsutuksia, silityksiä, pusuttelua ja olkapäällä oloa. Ihmisrakkaudesta huolimatta Altea tarvitsee kodissaan kissakaverin, jonka kanssa voisi leikkiä piilosta, painimista ja kilpaa juoksemista. Altea ei ole kovin kova kiipeilemään, vaikka motoriikassa ei mitään vikaa olekkaan. Altea tulee hyvin juttuun koirien kanssa ja saattaa jopa juosta kulkuväylällä makaavan koiran ylikin, mutta niin salaman nopeasti, ettei koira ehdi edes nousta =) Altea tuntee suurta vetoa koiranmakkaraan ja nappuloihin, joten mikäli kodissa on koira, Altean löytää varmasti välillä ”väärältä kupilta”. Tämän kaunottaren lempileluja ovat lintujen sulat.

Altea sai kodin elokuussa 2007.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020