Amadal

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Amadal on noin pari vuotias steriloitu tyttökissa. Sivuilla olevan Adelai-kissan sisko. Lisätietoja likan luonteesta tulee myöhemmin.

11.11.08

Heti hoitopaikkaan saavuttuaan alkoi puskeminen ja kehrääminen, jolle ei loppua näy. Amadalilla on hauska tapa hakea hellyyttä ja huomiota hyppäämällä koiramaisesti ihmistä vasten, ja sehän on kyllä aika varma tapa päästä syliin :) Neiti on uskomattoman seurallinen ja viihtyisi sylissä koko ajan ja hyväksyy ystävikseen kaikki tasapuolisesti, kissat, rauhalliset koirat ja lapset. Samassa hoitopaikassa on myös Amadalin sisko Adelai,ja siskokset kyllä muistivat toisensa lyhyen eronkin jälkeen. Neideillä on tapana seurustella keskenään päivittäin, mutta eivät ole mitenkään toisistaan riippuvaisia. Kummallakin neideistä on kauniit siniset silmät, Amadalilla ne ovat teevadin kokoiset, muutenkin pentumaisen pyöreissä kasvoissa ne tekevät Amadalista kyllä varsinaisen kaunottaren. Amadalilla on paria vaalean hunajan väristä läiskää lukuunottamatta, lumivalkea untuvaisen pehmeä, puolipitkäkarvainen turkki. Amadal osaa tietysti hienojen kissaneitien tapaan käyttää hiekkalaatikkoa ja muutenkin käytöstavat ovat hallussa. Kaikki ruoka on hyvää, nakit vähän parempaa kuin muut, mutta kaikkea silti syödään. Leluilla ei ole neiti vielä ehtinyt leikkiä, kun kaikki aika menee ihmisten kanssa seurusteluun ja uusiin kissakavereihin tutustumiseen. Amadal on oikeasti täydellinen kissa, uskomattoman kaunis ja seurallinen kissaprinsessa!

Amadal sai kodin marraskuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020