Amanda

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuvia kodista 16.3.2008:

Amanda on keväällä 3-vuotta täyttävä koiraneiti. Ihmiset ottivat yhteyttä Loomade Hoiupaikkaan, kun heidän tuli niin sääli tyttöä, josta omistaja ei enää välitä ja on kahlehtinut sen ketjuun. Amada on elänyt aiemmin kotikoirana perheessä, jossa on 5 ja 6-vuotiaat lapset. Se on saanut olla sisällä ihmisten kanssa, mutta nyt tyttö seisoo yksin ja melkein hylättynä odottaen, että joku tulisi sen luo, silittäisi hetken ja juttelisi kauniita sanoja sen korvaan. Omistajan kertoman mukaan perheen kotitalo paloi eikä heillä ole enää paikkaa koiralle.

Amanda ei ole vahtikoira, vaan ihmisen ystävä. Jopa aivan vieraidenkin. Se haukkuu välillä ikävissään, mutta ei ole mikään räksyttäjä. Luonteeltaan Amanda on ystävällinen ja iloinen eikä se ole kadottanut luottamustaan parempaan huomiseen.

Neidon voisi sanoa olevan pientä ripausta vaille saksanpaimenkoira. Säkäkorkeutta sillä on noin 60 senttiä.

Amanda sai kodin helmikuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020