Amaretto

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Amaretto eli Ama on noin kahdeksan kuukauden ikäinen iloinen ja avoin tyttökoira. Amaretto on luonteeltaan kovin innokas, joka tarvitsee peruskoulutusta jossa tytön energia ohjataan oikeisiin asioihin. Hihnassa Ama kulkee muuten nätisti, mutta koirakaverin läsnäolo saa hihnan kiristymään. Ama ei ole remmirähjä, mutta rakastaa leikkimistä niin paljon että kaverin luokse olisi päästävä.

Amarettoa suositellaan kuitenkin ainoaksi koiraksi tai hyvän itsetunnon omaavan pojan kaveriksi, koska tytön tyyli leikkiä voi aika ajoin yltyä rajuksikin. Tulevan kodin asumismuoto voisi olla mikä vain, mutta liikunnallisuutta siltä ehdottomasti vaaditaan. Amaretto vaatii ainakin hieman koirakokemusta, koska varma otteista koulutusta nuori kaunotar tarvitsee.

Ama sopii kotiin, jossa nautitaan leikkimisestä ja koiran kanssa touhuamisesta. Ama on juuri siinä iässä, jolloin uuden oppiminen on helppoa ja hauskaa. Tyttö ottaa hyvin kontaktia ja luoksekin juostaan innokkaasti. Koulutuksen pitää kuitenkin pohjautua vahvasti positiivisiin kokemuksiin ja leikin kautta opetteluun, koska Amaretosta löytyy myös herkkä puoli. Amaretto kiintyy uusiin ihmisiin nopeasti, eikä arastele kellahtaa uudenkaan ihmisen viereen nauttimaan rapsutuksista.

Amalla on erikoinen ja hyvin kaunis väritys kasvoissa, turkki on silkkisen pehmeä ja kiiltävä. Amaretto on iloinen ja hyväluontoinen nuori nartun alku, joka odottaa tulevalta kodiltaan niin yhteisiä hetkiä sohvalla kuin pitkiä lenkkejä metsässä.

Amaretto on noin 50-55 cm korkea ja voi vielä hieman kasvaa.

Amaretosta tuli enkeli kesäkuussa 2009

Amaretto nukutettiin tarhalla sen käyttäydyttyä aggressiivisesti tarhan työntekijöitä kohtaan.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020