Amelie

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]16.2.2011 Amelien tarina alkaa Bukarestista, Romaniassa, missä se heitettiin autosta kadulle noin kuuden viikon ikäisenä yhdessä toisen pennun kanssa. Toinen pentu katosi ennen kuin pelastava ihminen löysi sen, Amelie oli onnekas ja matkasi eläimistä välittävän ihmisen luokse kotihoitoon. Amelie varttui, se sai kaikki tarvittavat rokotukset ym. Sille piti olla koti Suomessa, mutta koti peruuntui aivan viime tipassa. Amelie pääsi toiseen kotiin, mutta parissa viikossa huomattiin että Amelielle olisi kuitenkin parasta etsiä vielä yksi, se viimeinen ja oikea koti, sellainen koti jossa sille olisi varmasti aikaa, jossa sitä jaksetaan kouluttaa ja sen kanssa touhata tarpeeksi.

Nyt Amelie on kotihoidossa Toijalassa, jossa se asustaa yhdessä kolmen isomman koiran ja viiden kissan kanssa.
Amelieta kuvaavia adjektiiveja ovat peloton, utelias, hyvin avoin ja sosiaalinen, reipas, energinen ja hellyydenkipeä. Kilttikin Amelie on, ainakin pentumittapuulla mitattuna ;) Amelie pärjää monta kertaa isompiensa leikeissä mallikkaasti, sillä on tahtoa ja sisukkuutta aivan riittämiin! Se menee joka paikkaan nenä edellä, tutkimaan ja löytämään maailmasta kaikkea ihanaa, sillä aivan kaikki on Ameliesta ihanaa :) On Ameliessa herkkä puolikin, se rakastaa läheisyyttä, hellyyttä ja rapsuttelua, kainalossa salaisuuksien suputtamista.

Amelie on tällä hetkellä n.7 kiloinen ja korkeutta sillä on noin 30 cm, rakenteeltaan hän on siro tyttönen. Ameliesta tulee aikuisena noin 40-45 cm ja ehkä noin 15 kiloinen, ehkä vähemmänkin.

Amelie etsii reipasta ja aktiivista kotia, jossa ollaan motivoituneita kouluttamaan ja mielellään myös harrastamaan pikku tirriäisen kanssa. Koirakaveri olisi tosi hyvä asia Amelien mielestä, mileuiten sellainen joka jaksaa painia ja peuhata pennun kanssa. Vanhempiaan Amelie osaa kunnioittaa, vanhan nartun ei tarvitse kuin hieman nostaa ylähuultaan niin Amelie osaa väistää, ei se tyhmä ole ollenkaan.

Amelien tulevassa kodissa voi olla lapsiakin, kuitenkin sellaisia naskalihampaiden kestäviä ;) Amelie haukkuu muiden mukana tarvittaessa, joten sen tulevan kodin ei olisi hyvä sijaita kerrostalossa. Myöskään ihan ensimmäiseksi koiraksi Amelieta ei luovuteta.

Amelie osaa kävellä hihnassa, tosin hieman vielä poukkoilevaan tyyliin ja se opettelee parhaillaan sisäsiisteyttä. Paperille teko onnistuu jo hienosti ja uloskin hän osaa asiansa tehdä. Vahinkoja sattuu koko ajan harvemmin.

28.2.2011 Lisää kuvia Ameliesta löydät täältä:
http://www.facebook.com/album.php?aid=277700&id=773713599&l=bb4b54eeee

Amelie sai kodin maaliskuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020