Ami

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ami asuttaa tällä hetkellä sisähäkkiä Tallinnan tarhalla. Poika siirrettiin sisälle koska se halusi hyppiä ulkohäkistä aina pois ja lähteä matkoihinsa. Ami, kuten lähes kaikki koirat tarhalla, eivät ymmärrä, miksi niiden pitää elää pienessä häkissä koirien haukunnan keskellä. Missä on Amin, ja muiden tarhalla olevien koirien oma ihminen? Ihminen, jonka pitäisi huolehtia niistä, joka on joskus ne ottanut omakseen. Koira on koko elämänsä uskollinen omalle ihmiselleen eikä se voi ymmärtää, miksi sen rakkaus ja uskollisuus vaihtuu pieneen häkkiin ja yksinäisyyteen. Ehkä Amikin haluaisi lähteä etsiäkseen sen ihmisen, joka siitä on joskus huolehtinut.

Ami on varmastikin joskus saanut elää kotioloissa koska se vaikuttaa avoimelta ja luottavaiselta vieraiden ihmisten suhteen. Ami nauttii rapsutteluista ja silityksistä ja on kovin innokas lenkkeilijä. Tulevan kodin onkin syytä varautua menevän nuoren pojan lenkkivauhtiin;) Jokin harrastus voisi myös olla ominainen tälle aktiiviselle herralle. Ami on ulkonäöltään kovin ”tavallinen” mutta toivoisin, että joku näkisi turkkia syvemmälle Amin lämpimään sydämeen. Tällä pojalla olisi varmasti vielä paljon rakkautta annettavana ihmiselle, joka kaipaa uskollista ystävää ja kaveria pitkille lenkeille. Ensimmäiseksi koiraksi en Amia kuitenkaan suosittele enkä myöskään toisen uroksen kaveriksi.

Amin säkäkorkeus on n.60-65 cm.

Ami sai kodin elokuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020