Amin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 0,5-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Amin on noin puolen vuoden ikäinen pojankoltiainen, utelias, leikkisä ja sosiaalinen. Aminin hoitopaikassa on muitakin kissoja, niiden kanssa Amin tulee ilman mitään vaikeuksia toimeen. Parhaimpia kavereita ovat tietysti nuoremmat kissat, niiden kanssa saa aikaiseksi kivoja leikkejä.

Myös koirat kuuluvat Aminin tuttavapiiriin. Koirien kanssa se tulee loistavasti juttuun. Koirat ovat jopa Aminin ystäviä, edellytten tietysti, että ymmärtävät olla tunkematta ihan koko aikaa poikaan kiinni. Silloin Amin työntää tassullaan koiraa kauemmaksi tai hypähtää korkeammalle, liian uteliaan koiran ulottumattomiin. Rauhallisen koiran kanssa Amin saattaa jopa nukkua päiväunet, kylki kyljessä kiinni.

Väritykseltään Amin on mustavalkoinen. Valitettavasti kuvista saa vaan pienen aavistuksen siitä kuinka persoonallisesti ja kauniisti perinteiset värit Aminin turkissa ovat jakautuneet. Felv+Fiv-testit negatiiviset.

Amin sai kodin elokuussa 2006.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020