Amor

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 13 vkon ikäinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia kodista 21.8.2007

Amorista tulikin nyt sitten kotoisammin vain Alma. Neitokainen alkaa vähitellen kotiutua tänne meille, ja muutkaan kissat eivät enää ole niin pelottavia. Vähän vielä pitää Viirulle välillä murista, Molliin ei juurikaan jaksa kiinnittää huomiota, kun Molli mieluiten pysyttelee omissa oloissaan. Viirun kanssa Alma harrastaa jo toisinaan painimista ja juoksuleikkejä, vaikka nämäkin vielä usein päättyvät sähinään. Näitä leikkejä lukuunottamatta kissat eivät kovin paljoa yhdessä oleile, mutta jospa nuo tuosta vielä paremminkin ystävystyisivät.

Muuten Alma on ollut todella reipas tyttö. Mielestäni se on kovin itsenäinen, pääasiassa leikkii yksin ja keksii mitä ihmeellisimpiä virikkeitä itselleen. Eikä tuolle voi muuta kuin nauraa, kun se saa hepulin ja juoksee ympäri taloa itsekseen äristen:) Sylissä Alma ei kovin paljoa ole viihtynyt, ja silloinkin kun se syliin tulee, on kovin levoton ja pyörii asennosta toiseen, kun ei malta rauhoittua paikalleen. Kovasti Alma tykkää kaikista korkeista paikoista. Yleensä se nukkuu kiipeilytelineen yläpesässä tai vaatenaulakon päällä, johon taitavasti kiipeää siinä roikkuvia vaatteita pitkin.

Almalla oli korvapunkkeja, jotka kävimme eläinlääkärissä hoitamassa pois. Lääkärissäkin Alma oli ihan reipas, mitä nyt korvien putsaaminen oli aivan kamala juttu. Annoin samalla Strongholdit myös muille kissoille, joten toivottavasti noista punkeista nyt olisi päästy eroon.

Varmaankin pari viikkoa ollaan vielä täällä vanhempieni luona, ja sitten muutetaan taas Jyväskylään Alman ja Viirun kanssa. Molli jää tänne ähtäriin nauttimaan rauhallisista päivistä, kun nuo kaksi hurjastelijaa lähtevät pois.

Terveisin Anu ja Alma

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 07/2007

Amor, nyt noin 13 viikkoa vanha narttu, tuli Tallinnan koiratarhalta kotihoitoon neljän sisaruksensa kanssa 04.05.07 neljän viikon ikäisenä. Pentue oli vain heitetty julmasti kadulle, eikä koiratarhan henkilökunnalla ollut mahdollisuuksia juottaa pieniä äidinmaidonkorvikkeella tai antaa muutenkaan vauvojen vaatimaa erityishuomiota ja hoivaa.

Amor on pentueen siroin, kaunis gasellimainen pitkäsääri, jonka karva on hieman normaalia pidempää. Amor on vielä hyvin vauvamainen ja tuntuisi kaipaavan äitihahmon hellää huomaa; ennen nukahtamistaan Amor lutkuttaa Athosin turkkia saaden siitä ilmeisesti turvallisuudentunnetta.

Amor tulee toimeen kissojen sekä koirien kanssa ja haluaa ehdottomasti uudessa kodissa olevan kissakaverin, jonka kanssa voi leikkiä ja juosta, sekä käpertyä vierekkäin untenmaille. Amorilla on hauska tapa pitää kunnon ”kurina”ääntä juostessaan salaman nopeasti paikasta A paikkaan B. Amorilla on toinenkin hauska tapa, ohikulkevia ihmisiä ja koiria taputetaan nätisti tassulla, kynnet sisään vedettyinä ”menehän siitä jos olet mennäksesi, mä vähän avitan ;)”. Leluhiirten kanssa leikkiminen on myös joka päiväinen traditio. Amor tykkää olla sylissä varsinkin, jos kaulan alta rapsutellaan, mikä saa Amorin puskemaan ihmisen kättä ja kehräämään. Amorin lempipuuhaa on kiipeily, jossa neito onkin erittäin taitava ja ketterä, korkealle päästään nopeasti ilman tavaroiden tiputtamista. Amor tykkää myös kantaa koiramaisesti esim narunpätkiä suussaan, yleensä uudet aarteet viedään omaan pesään talteen ;)

Amor sai kodin elokuussa 2007.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020