Amortico

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]

18.2.2006

Amortico on ollut jo pitkään tarhalla. Se on erään tarhan työntekijän suosikki, joten sitä ei ole senkään vuoksi vielä nukutettu. Koska se ei taatusti tule saamaan Virosta kotia etujalassa olevan hermovian vuoksi, päätimme auttaa tuota hurmaavaa poikaa.

Amortico on iloinen ja hellyyttä rakastava poika, jota sen etutassu ei tunnu juurikaan haittaavan. Se ei arista sitä millään tavalla vaan antaa ihmisen tutkia sitä. Amortico on heti valmis kierähtämään selälleen,kun sitä hiemankin rapsuttelee ja silittelee. Eli luottamus ihmiseen on ainakin säilynyt pojassa,varautuneisuudesta ei silloin näy merkkiäkään.

Lenkille lähdettäessä poika liimautuu ihmisen jalkoihin kuin turvaa hakien. Se näyttää ihan reppanalta,aivan kuin jotakin kamalaa olisi tapahtumassa. Kun Amorticon saa ulos houkuteltua,se saattaa jopa innostua vetämään hihnassa, jolloin meno muuttuu reippaammaksi. Amorticon jalka tulee vaatimaan eläinlääkärihoitoa ja kuntoutusta.

Häkissään poika haukkuu kaikille ohi kulkeville koirille,joten haemme sille varmuuden vuoksi koiratonta kotia, jossa Amortico saa olla perheensä ainoana silmäteränä.

Amortico ei ehtinyt löytää omaa ihmistään. Se nukutettiin ikiuneen maaliskuun alussa 2006.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020