Anastacia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Anastacia on elänyt noin 20 satamakissan yhteisössä Tallinnassa terminaalin takana olevien kerrostalojen luona. Kissojen onneksi niitä on ruokkinut ja hoitanut eräs ystävällinen venäläinen nainen. Hän on aikaa, rahaa ja vaivaa säästämättä tehnyt arvokasta työtä näiden eläinten hyväksi ja hänen ansiostaan kissat ovat melko terveitä ja kesyjä. Tämän naisen avulla saimme seitsemän kissaa siirrettyä kotihoitoon.

Anastacia on steriloitu alle puolivuotias iloinen ja reipas kissaneiti. Anastacia on käynyt eläinlääkärillä ja on todettu silmä- ja keuhkoputken tulehdusta lukuunottamatta terveeksi. Tulehdukset hoidetaan antibiooteilla ja neiti tullaan vielä steriloimaan, uuteen kotiin Anastacia olisi valmis matkustamaan viikolla 51. Neiti osaa käyttää mallikelpoisesti hiekkalaatikkoa ja tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Koirat pelottavat vielä kovasti, mutta tarpeen vaatiessa neitokaista voidaan vielä testata koirien kanssa uudestaan. Anastacia on oikea kehräyskone, se rakastaa rapsutuksi ja leikkimistä.

3.1.10. Anastacia on sopeutunut nopeasti ja nauttii kodin vilskeestä. Neiti on varsin riehakas ja leikkisä, peuhaten muiden talon kissojen kanssa jatkuvasti, kuten nuoren ja tarmokkaan kissan kuuluukin. Ruokahalua Anastacialla riittää, ja hän alkaa jo olla hyvässä ja terveessä painossa. Neiti tykkää paljon leikittämisestä ja haluaa osallistua kaikkeen, kuten sanomalehden lukemiseen, mutta sylissä köllimiseen ei kärsivällisyys ainakaan vielä riitä. Anastacia tulee hyvin toimeen talon kaikkien kissojen kanssa, joten hän varmasti sopii kissakaveriksi monenlaisille kissoille, mutta myös ainoaksi kissaksi johonkin touhukkaaseen kotiin.

Anastacia sai kodin tammikuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020