Andrei

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Andrei on pelastettu Magda’s Angels Placeen yhdeltä monista Romanian kunnallisilta tappotarhoilta. Poika on alusta asti suhtautunut luottavaisesti ihmisiin ja on tarhan varsinainen ilopilleri. Andrei on leikkisä ja elämäniloa täynnä oleva koira, joka kaipaa kovasti ihmisen huomiota ja sylissä oloa. Tarhalla Andrei tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Andrei on kiltti ja kultainen poika, joka antaa tehdä hoitotoimenpiteetkin nätisti.

Nuoren koiran tavoin Andreilla on energiaa ja varmasti monta uutta asiaa opeteltavana omaan kotiin saapuessaan, joten aktiviteetteja ja aikaa tulevan kodin on oltava valmis tarjoamaan tälle kultapojalle.

Andrei vaikuttaa koiralta, joka oppii nopeasti ja sopeutuu uusiin tilanteisiin. Mutkaton ja luottavainen poika, jolla on kokemuksistaan huolimatta sydän täynnä luottamusta ja iloa. Komealla Andreilla on tällä hetkellä korkeutta n. 45 cm ja poika tulee saamaan vielä lisää kokoa varttuessaaan.

Andrei sai oman kodin huhtikuun lopulla 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020