Anett

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 3-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Kuulumisia kodista 1.9.2008

Meillä menee hyvin. kerran pari on ollut riitaa koirien kesken ja tietäähän sen kun toiset on perhosia että kuka ottaa turpiin. Riita tuli aina kuitenkin ruuasta, aloimme pitää sitä jatkuvasti saatavilla ja riidat loppuivat. Koirat on kyllä lihonneet mutta ainakaan ei ole enää riitaa.

Meillä on iso piha ja Anett saa juosta pihalla, tosin se ei mene ulos jos en minä ole päästämässä :) Kun olin synnyttämässä 9 kk Anetten saamisen jälkeen, mieheni piti kantaa Anett ulos koska se ei suostunut lähtemään pihalle. Edelleen tyttö seuraa minua kaikkialle. Jos menen vessaan, se odottaa oven takana, kun menen kellariin suihkuun se odottaa rappusten yläpäässä.

Olemme mieheni kanssa jo sopineet että kun lapset on isompia ja pikkukoirat nukkuneet pois otamme kauttanne jonkun koiravanhuksen, viettämään eläkepäiviä. Kaikkea hyvää, teette hienoa työtä.

Terveisin Henna Korpela

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 12/2004

Anett on n. 3-vuotias koiraäiti, joka tuotiin tarhalle yhdessä pentunsa Loran kanssa, jolla oli tassu murtunut. Tassu leikattiin ja nyt tyttö opettelee käyttämään sitä. Tuntuu ettei jalka haittaa Loran elämää enää yhtään ja ne leikkivät yhdessä Anettin kanssa villisti ja juoksevat vapaina tarhan pihamaalla lähtemättä karkuteille. Molemmat ovat todella energisiä, jopa hieman riehakkaita tyttösiä. Ne ovat erittäin ihmisrakkaita ja tulevat myös toisten eläinten kanssa toimeen, Anetten pienen alkukomentelun jälkeen. Lora taas olisi valmis leikkimään välittömästi jokaisen paikalle sattuneen kanssa. Anett ja Lora saivat elää tarhalla useamman kuukauden yhdessä ja olisi ihanteellista jos joku pystyisi tarjoamaan niille yhteisen kodin. Tänään kuitenkin Anett joutui ulos koppiin ja Lora häkkiin. Oli sydäntä särkevää nähdä nämä aina niin iloiset tytöt surkeina, toisistaan erossa. Lora on n. 5–6-kuukauden ikäinen ja se kasvaa luultavasti suunnilleen äitinsä kokoiseksi joka on n. 55 cm.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020