Angelina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kaupungin reunalla, rikkaalla romaanialueella katseli pieni, takkuinen pentu aidan raosta. Silmät pyöreinä, hämmästyneenä: ”Onko maailmaa aidan takana, onko maailma näin suuri?” Sen olemuksesta näkyi, että sitä ei oltu hoidettu, se oli vain ylimääräinen esine pihan tavaroiden joukossa.

Magda kulki ohi, katsoi pentua ja näki sen toivottoman tulevaisuuden. Siispä hän pysäytti auton ja meni pyytämän pentua itselleen. Nainen aidan takana katsoi nenänvarttaan pitkin, ”Mitä ihmettä sillä teet? Siinä on kirppujakin.” Kun Magda vain pyysi pentua, nainen meni hakemaan käsipaperia ja nosti paperi käsissään pennun ylös ja ojensi sen inhoten aidan yli Magdalle. ”Vie pois, se haiseekin, ja sotkee.”

Magda toi pienen suloisen romaanitytön kotiinsa, pesi, hoiti ja antoi kunnon ruokaa. Kun näin sen muutaman päivän kuluttua, tiesin, että tuo pikku kaunotar tarvitsee kauniin nimen. Siksi siitä tuli Angelina. Nyt Angelina vain kasvaa ja kaunistuu entisestään ja sen pieni sydän pompottaa innosta nähdä oikea maailma, koska sillä on jo aavistus, mitä voikaan olla aidan takana.

Angelina on iloinen, sydämellinen koira, rakastaa niin ihmisiä, kissoja kuin toisia koiriakin. Angelina tulee jäämään pieneksi, korkeintaan 30cm ja kymmenisen kiloa. En ole kertaakaan kuullut Angelinan haukkuvan, joten tyttö sopeutuu asumaan missä tahansa, kunhan samassa paikassa asuu myös rakkaus.

Angelina sai oman kodin elokuun alussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020