Anissa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pienenpieni, suloinen neitokoira Anissa pelastettiin Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta yhteistyötarhallemme huhtikuun alussa yhdessä usean pienikokoisen koiran kanssa. Saimme sijoitettua pikkuiset tulijat MAP:ssa samaan häkkiin ja yksi kerrallaan kaikki samaan aikaan Anissan kanssa tulleet ovat löytäneet kodin ja lähteneet kohti uutta elämää. Vain Anissa odottaa edelleen, johtuen ihmisarkuudestaan.

Tyttö ei ole yrityksistä huolimatta rohkaistunut tarhaoloissa, jossa ei valitettavasti jää aikaa kovin yksilölliseen sosiaalistamiseen ja kanssakäyntiin. Kun Anissan ottaa syliin, se jähmettyy paikoilleen pieni sydän pamppaillen. Anissa ei koita puolustautua millään tavoin vaikka sitä pelottaa kovasti. Panta ja talutushihna on sille toistaiseksi kauhistus ja kaikki muutkin kotikoiran elämän salat pitää varmasti opettaa ihan alusta saakka.

Anissa etsii kotia ja ihmistä, jolla olisi kokemusta hyvin aroista koirista ja jossa ihmisellä olisi aikaa ja kärsivällisyyttä rakentaa lempeästi Anissan luottamusta ihmiseen. Pikkuneiti on painoltaan vain kuutisen kiloa ja säkäkorkeudeltaan alle 30 senttiä.

Anissa saapui hoitokotiin 20.8.2014.

Anissa sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020