Anni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Annilla on sama tarina kuin jo toukokuussa kodin saaneella Mannilla. Lue Mannin tarina ja kuulumiset täältä, sillä Anni on Mannin sisko ja siihen pätee samat odotukset kodin suhteen kuin Mannillakin.

Viime käynnillä Rakveressa Anni asutti ulkohäkkiä kahden muun nartun kanssa. Se tulee hyvin toimeen toisten kanssa, mutta ihmisen tullessa häkkiin, Anni peruuttaa häntä koipien välissä peremmälle. Kuten Mannikin tarhalla ollessaan, Anni uskalsi luottaa tuttuun tarhan työntekijään. Myös Annista varmasti kehittyy oikeassa kodissa reipas tyttö ajan kanssa.

17.6.2008

Hyvä Anni! Olen kovin ylpeä pienen tytön suuresta rohkaistumisesta, se todella on ottanut ihan kunnollisia askeleita kohti normaalia koiran elämää. Anni asuttaa tällä hetkellä häkkiä yhdessä kolmen nuoren nartun kanssa ja pärjää niiden kanssa mainiosti, uskon reippaan koiraseuran tehneen hyvää Annille. Muiden rohkaisemana se myöskin tuli tutustumaan vieraaseen ihmiseenkin, noin vartissa se antoi jo hipaista itseään ja sitten jopa hetken silitelläkin samalla kun söi tuliaisiksi tuotua luuta.

Sama suruinen katse Annilla on edelleen… se riipaisee joka kerta yhtä sydäntä särkevästi. Anni kuitenkin tulee palautumaan menneisyydestään, se on sen meille nyt näyttänyt. Aikaa se tulee kuitenkin tarvitsemaan, ja hyvin paljon ymmärrystä ja rakkautta.

Reippaampi koirakaveri Annin kodissa voisi olla hyväkin asia, kuitenkaan yhtään dominoivan koiran kaveriksi Annista ei ole.

Annin säkäkorkeus on noin 50 cm.

Anni sai kodin elokuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020