Annie

Ikä/Synt: Synt. 2012
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Suomessa
Kummit: Päivi Riikkinen, H.Rajapuro ja Nina Heinonen.

 

Annie sai nimensä traagisen ja julman kohtalonsa kautta. Annie oli ”ammuttu tyttö”. Sitä oli ammuttu kylkeen ja se oli jätetty virumaan sateeseen pensaan alle, yksinään kuolemaan.

 

Se kuitenkin löydettiin, se leikattiin ja se tarvitsi pitkän ajan toipuakseen.

 

Kun katselin nyt kesällä tämän pitkäjalkaisen, siron kaunottaren iloa juoksutarhassa, en voinut ensin uskoa sitä samaksi koiraksi. Itkin ilosta ja mieleeni tulvi tarina ”Annie Mestariampuja”, ei siksi, että tämä Annie olisi osannut ampua, eihän koirien tarvitse osata moisia turhia taitoja. Vaan siksi, että tämä Annie on Mestari, paljon suuremmilla ansioilla kuin ampuja koskaan. Annien sydän on puhdas ja virheetön ja Anniella on tulevaisuus. Sen sijaan ihminen, joka ampui sitä, on sisältä sysimusta, eikä tule koskaan saavuttamaan mitään aitoa.

 

Anniella on kyljessään pitkä arpi, jossa kasvaa kultaista karvaa. Sielussaan sillä on suurempi arpi, jonka päälle voi kasvaa varovainen luottamus.

 

Annie nuolee sormia verkon läpi ja Annie haluaa tulla ihmisen luo. Vielä se pelkää ja juoksee karkuun, jos sitä lähestyy. Mutta Annien silmissä asuu jo ilo. Annie on Mestarityttö.

 

Annie sai oman kodin huhtikuussa 2016.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020