Annukka

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Annukka on jo hieman vanhempi narttu, joka etsii nyt rauhallista kotia eläkepäivien viettoon. Annukasta näkyy kuinka elämä ei aina ole kohdellut kovin hyvin, mutta silti rouvasta huokuu ystävällisyys ja rakkaus ihmisiä kohtaan. Annukka painautuu koko painollaan vasten ihmistä nauttimaan rapsuista ja huomioista. Lenkkeily sujuu nätisti, tien vierustat tarkasti nuuhkien. :) Annukalle sopisi harrastukseksi jälki, mutta varmasti ,myös pitkät metsälenkit riittävät aktivoimaan rouvaa.

Annukka etsii rauhallista kotia, jossa rouva saa nauttia yllin kyllin lenkeistä ja huomiosta. Annukka ei sovi vilkkaan kaupungin keskelle, mutta asuinmuoto voi olla melkein mikä vain. Annukka ei sulata kaikkia koiria, joten varmuuden vuoksi rouva luovutetaan kodin ainoaksi silmäteräksi. Annukka etsii kotia jossa saisi nauttia rauhallisesti arjesta oman perheen, lenkkien ja rentoutumisen parissa.

03.08.2009 Annukka on steriloitu.

15.08.2009 Vaikka Annukka valikoi koiraseuraansa, eikä tule juttuun lähellekään kaikkien lajitovereidensa kanssa, se rakastaa ihmisiä ylitse kaiken. Hieman alle polvenkorkuisena vanhemmankin ihmisen on helppo hallita Annukkaa, joka ei tosin edes vedä remmissä kuin korkeintaan aivan alkumetreillä.

Tarhalle tuli perhe, äiti ja kaksi poikaa, joista toinen pelkäsi koiria hyvin paljon. Perhe tulikin hieman tutustumaan johonkin erittäin kilttiin koiraan, jonka kanssa poika voisi tehdä huoletta tuttavuutta. Tämä valinta oli itseoikeutetusti Annukka, sillä tämä rauhallinen kultatyttö ei hypi, ei pompi vaan näyttää kaikin osaaminsa keinoin ihmiselle olevansa ystävä. Aluksi poika ei uskaltanut muuta kuin pidellä Annukan remmiä ja pysytellä siitä mahdollisimman etäällä. Kaikessa elämän tuomassa viisaudessaan Annukka taisi vaistota tämän ja haisteli puskia, haukotteli, katseli muualle ja teki monia muitakin rauhoittavia eleitä kunnes sai pojan kyykkyyn lähelleen ja silittämäänkin lopulta itseään.

Annukka sai kodin syyskuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020