Ansa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ansa on noin puoli vuotias hiukan alle 50 cm korkea suloinen ”pikku” pentu. Tassujen koosta päätellen se tulee vielä kasvamaan melko isoksi tytöksi. Ansa on tyypillinen pentu, hieman kömpelö, leikkisä ja energinen pakkaus… Neiti on hyvin hellyydenkipeä, sitä ei vaan voi rapsuttaa tarpeeksi. Ansa pitää kaikista naispuolisista ihmisistä, miehet saavat vaihtelevan vastaanoton. Ansa pelkää miehiä, joitain enemmän kuin toisia. Varsinkin ulkona se säikkyy melkein jokaista miestä ja on myös murissut sekä näytellyt hampaita. Sama mies joka on sisällä ihan ok, voi olla ulkona murisemisen arvoinen. Lapsia Ansa ei vielä ole tavannut, mutta en usko että Ansasta on pienten lasten perheeseen.

Ansa on muutenkin todella arka pennuksi. Yksin ulkona se pelkää lähes kaikkea, eikä suostu välillä edes liikkumaan. Kun sitä ulkoiluttaa muiden koirien kanssa, se on todella reipas ja rohkea. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla koirakaveri ja muutenkin kokemusta koirista ennestään. Ansa tuleekin toimeen loistavasti kaikkien koirien kanssa. Neiti ei myöskään ihmeemmin puolusta ruokaa, luita eikä leluja. Ansa on myös lähes sisäsiisti. Toki syömisen ja unien jälkeen sen pitää päästä todella nopeasti ulos ja vahinkojakin on sattunut ihmisten hitauden takia. Ansa on melko hiljainen, se ei hauku elleivät muut koirat aloita haukkumista ensin. Vosinkin kuvitella sen asumaan lähes minne vaan. Ansan tulevalla kodilla pitää olla kärsivällisyyttä tämän aran pennun kanssa. Neiti on ehdottomasti naisen koira, mutta uskon että sen luottamus miehiäkin kohtaan on palautettavissa.

14.1.2009 Ansa on reipastunut ja oppinut paljon kahdessa kuukaudessa! Se uskaltaa jo ulkoilla ilman muiden koirien tukea ja suhtautuu jo joihinkin miehiin ihan normaalisti… Autoilusta tyttö ei vieläkään pidä, sen joutuu aina kantamaan väkisin autoon. Sen jälkeen matka sujuukin jo hienosti, ellei matkapahoinvointi yllätä. Ansa on myös jonkun verran kasvanut, se painaa vähän reilut 20 kiloa ja on noin 50-55 senttiä korkea. Istuminen ja maahan meno käskystä sujuu jo moitteetta ja toisten koirien kanssa tulee edelleen hyvin toimeen. Ansaa voi myös pitää vapaana, siis ainakin täällä maalla, se ei karkaa ja tulee luokse käskystä. Ansan tassusta leikattiin viime viikolla sellainen syylän tapainen patti, sen takia uusissa kuvissa sillä on sukka jalassa. Leikkaus oli todella pieni ja siitä Ansa on toipunut hyvin, sukan pitäminen on vaan sen mielestä tyhmin asian ikinä! =)

Ansa sai kodin helmikuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020