Anselmiina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Päätimme lähteä kuuman hellepäivän kunniaksi Anselmiinan ja tämän häkkinaapurissa asustelevan uroksen kanssa hieman vilvoittelemaan järvelle. Anselmiinalla oli sen verran kiire matkaan, että tyttönen pääsikin hihnassa hieman vetämään. Matka ei kuitenkaan ollut meille tai Anselmiinalle mahdoton, vaan yhteisen sävelen löydettyämme, matkastamme tulikin ihan mieluisa. Viileä vesi tuntui tytöstä mielyttävältä ja hän peuhailikin siellä onnellisena kuin pikkulapsi konsanaan. Virkistävän kokemuksen jälkeen palailimme takaisin tarhalle päin. Mukanamme ollut uros ei Anselmiinaan häirinnyt millään tavalla, päinvastoin tyttö ei tuntunut edes korviaan höristävän uroksen suuntaan.

Anselmiina on odotellut Tallinnan Loomade Hoiupaikassa omaa kotia jo huhtikuun alusta lähtien. Anselmiina on tarhan työntekijöiden mukaan erittäin leikkisä likka, jolle varsinkin tennispallot ovat kovin mieluisia leluja ja niiden kanssa tyttö jaksaisikin puuhastella mielin määrin. Anselmiina on ollut suosittu lenkitettävä tarhalla ja ennen lähtöämme järvelle, tyttö olikin jo ehtinyt tehdä muutamia lenkkejä päivän mittaan. Väsymys ei tuntunut painavan kuitenkaan Anselmiinaa, joten pieni duracell-pupu tytössä taitaakin asustella ;-)

Anselmiina etsii aktiivista kotia, jolla on koirakokemusta ennestään. Tytöstä ei saa itselleen elokuva seuraa sohvalle, vaan Anselmiina tarvitsee tekemistä, aktiviteetteja ja sosiaalisia kanssakäymisiä niin ihmisten, kuin toisten koirienkin kanssa. Koska Anselmiina tulee toimeen urosten kanssa, oma poikaystävä voisikin olla kodissa jo valmiina odottelemassa.
Anselmiinan koulutukseen ja hihnakäytökseen tulee tulevaisuudessa kiinnittää huomiota. Anselmiina otti kontaktia hyvin hihnassa, joten tyttöä on varmasti helppo motivoida tulevaisuudessa koulutuksen suhteen.

Anselmiina sai kodin kesäkuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020