Anton

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Anton on hiljainen ja herkkä poika Tallinnan koiratarhalta. Poika ei siis pidä mitään melua itsestään, mutta sitä silti kovasti kiinnostaa ihmiset, jotka käyvät sen häkin luona. Antonin tekisi niin kovasti mieli tulla ihan lähelle hellittäväksi.

Kun sen häkkiin menee hihna kädessä, saattaa poika aluksi kavahtaa kauemmaksi. Sen kiinnostus ja selvä uteliaisuus vie kuitenkin voiton jahka ihminen ymmärtää antaa sille aikaa ja oma-aloitteisuutta tutustumiseen. Vaikka Anton aluksi pelästyi hihnaa ja pantaa, jonka sen kaulaan laitoin niin loppujen lopuksi ei mennyt paljon aikaa, kun jo olimme valmiita lenkille lähtöön.

Anton ei ole joko tottunut hihnassa kulkemiseen tai se muuten vain aristeli kaikkea ympärillään. Vauhkoa poikaa ei minun kuitenkaan tarvinnut lenkittää vaan rauhallisuudella, kärsivällisyydellä ja rapsutuksilla sain aikaan jopa ihmeitä… Anton selvästi nautti yhdessä olosta.
Anton on suloinen poika. Sen hassu tapa on tunkeutua kainaloon ja pitää nenällään nuuskuttavaa tuhinaa. Tämä valloittava herra varasti osan sydäntäni, jopa niin, että hetken jo harkitsin tosissani, että laumani kasvaa neljään koiraan. Koska itse en voi poikaa ottaa niin haluan etsiä sille yhtä ihanan kodin kuin mitä se minun luotani saisi.

Antonin ikäarvio on n.2v ja säkäkorkeutta pojalla on n.55cm.
Kuulumisia 14.3.2007

Anton on häkkinsä verkoilla vastassa kun kiersin koiria katsomassa. Se heilutti häntää ja odotti rauhallisena,että ehdin sitä moikkaamaan. Lenkille lähtöä se jo innokkaana odotteli. Se kulki koko flexin matkan edellä, kun leikkiaitaukselle mentiin,mutta ei vetänyt.

Aitauksessa päästin sen irti ja se otti saman tien ilon irti. Se juoksi,haisteli ja merkkaili esteitä. Kun kutsuin sitä luokse, poika juoksi kuin viimeistä päivää eteeni, löi liinat kiinni ja lähti toiseen suuntaan. Se selvästi haastoi leikkimään. Ja kun tein jaloilla nopean liikkeen kuin olisin lähdössä juoksemaan sitä kohti,Anton meni heti leikkiasentoon. Välillä poika oli ihan mykkyrällä puoliksi sylissäni ja selvästi nautti rapsutuksista.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020