Anuda

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Anuda on elellyt oman onnensa nojassa viimeiset puolisen vuotta Rakveren kaupungin lähistöllä. Ilmeisesti joku on siihen kyllästynyt ja jättänyt Anudan selviytymään yksin. Tyttö on hyvin laihassa kunnossa ja sillä on myös n.2 kuukauden ikäiset pennut. Anudan onneksi se vietiin Rakveren tarhalle, missä tyttö nyt odottaa uutta kotia.

Anuda on hyvin stressaantunut tarhalla ja sillä tuntuu olevan kova huoli pennuistaan, jotka saavat elää sisätiloissa äidin ollessa ulkohäkissä. Anuda haukkuu paljon ja sitä hermostuttaa häkkielämä ja muut koirat ympärillä. Kun lähdimme lenkille, se veti hihnassa melkolailla ja hyppelehti hermostuneesti edestakaisin. Anudasta kuitenkin näkee, että sen käytös johtuu lähinnä stressistä. Kotioloissa tyttö osaisi varmasti rauhottuakin ja säännölliset lenkit ja virikkeet tekisivät varmasti ihmeitä. Anuda kaipaisi myös nopeasti oman kodin tuomaa rauhaa ja hiljaisuutta, mitä tarhalla ei valitettavasti pystytä tarjoamaan.

Anuda sopisi kotiin, missä sen aktiivisuuteen panostetaan ja missä on ymmärrystä saksanpaimenkoirien tyyppisistä koirista. Luonteeltaan Anuda on hyvin kiltti ja se suhtautuu kaikkiin ihmisiin ystävällisesti, joten sitä voidaan ajatella myös lapsiperheeseen. Ihan pienten lasten kanssa en kuitenkaan tyttöä suosittele tämän aktiivisuuden ja ”hössäävän” luonteensa vuoksi. Anuda jahtaa kissoja, joten kissaperheeseen sitä ei voi ajatella eikä myöskään toisen nartun kaveriksi. Anuda on hieman dominoiva muita koiria kohtaan, joten ystävällinen uroskoira sille voisi sopia kaveriksi. Tällä hetkellä Anuda haukuu paljon mutta se todennäköisesti johtuu stressistä. Varauksella voidaan siis miettiä myös kerrostalossa asumisen mahdollisuutta.

Anudan säkäkorkeus on n.50cm.

Anuda sai kodin maaliskuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020