Anuta

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]21.3.2011 ANUTA/ROMANIA

Anuta löytyi pellolta Bukarestissa ja sen onneksi sen löysi paikallinen eläinsuojelija Anda, jonka luokse Anuta pääsi kotihoitoon maaliskuussa 2011.

Anuta on ollut hoitopaikassa vasta vähän aikaa ja on siksi siellä vielä isossa koiralaumassa hieman hiljainen, mutta jo nyt se on osoittanut olevansa äärimmäisen hellyyttävä, ystävällinen, kiltti, eikä se millään tavalla provosoi tai provosoidu muiden koirien tai ihmisten kanssa, vaan mielummin katselee rauhassa hieman sivummasta mitä tapahtuu. On tosin täysin mahdollista että omassa kodissa Anutasta kuoriutuu paljonkin itsevarmempi tyttönen, joka osallistuu kaikkeen toimintaan, hiljaiseksi hissukaksi tyttönen tuskin jää.

Anuta tykkää nukkua pikku prinsessojen tapaan sängyssä, hän viihtyy myös sylissä, mutta tottakai tärkeintä on että Anutalle tarjotaan koiramainen elämä reippainen ulkoiluineen ja virikkeistämisineen, asusteeksi tai söpöytensä takia Anutaa ei kannata harkitakaan.

Anuta tulee toimeen muiden koirien kanssa ja sen tulevassa kodissa voi olla koirakaveri jo ennestään. Myös kissat ovat Anutalle ok.

Anuta ei ole toistaiseksi haukkunut juuri yhtään, joten kerrostaloakin sen tulevaksi kodiksi voidaan hyvin ajatella, kunhan tulevat omistajat ovat valmiita opettamaan Anutalle kärsivällisesti yksinoloa ja muita kunnon kotikoiran oppeja.

Anuta painaa 3-4 kg, hän on noin kolme vuotias ja tullaan steriloimaan ennen Suomeen lähtöä.

Anuta sai kodin huhtikuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020