Apple

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”11-12 viikkoa” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Apple on kuin siskonsa Bean. Se rakastaa peuhata, painiskella ja juosta. Välillä on ihan kiva vaan olla ja nauttia ihmisen huomiosta.

Nämä pienokaiset oli hylätty metsään niiden ollessa vain noin neliviikkoisia. Joku oli, ilmeisesti lähes samantien, sattumalta löytänyt pennut ja tuonut ne eräällä Bukarestin kunnalliselle koiratarhalle. Pienokaiset olisivat menehtyneet nopeasti kunnallisella tarhalla, mutta niiden onneksi eräs paikallinen eläinsuojelija oli pentujen saapuessa juuri samalla hetkellä käymässä tarhalla ja hän toimitti pentueen turvaan erääseen yksityiseen turvapaikkaan.

Pennut ovat nyt noin 11-12 viikkoisia, iloisia ja normaaleja terhakoita koiranalkuja. Vaikka pennut ovatkin vielä pieniä suloisia rääpäleitä ne tarvitsevatalusta lähtien lempeää, mutta samalla ja päättäväistä ohjausta kasvaakseen kunnon koirakansalaisiksi.

Apple sai oman kodin tammikuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020